O mesleği yapanlar dikkat! Tek seferde 25 bin TL alabilirsiniz

Her mesleğe anlaşma yapılan bankalara göre değişiklik gösteren meblağda promosyon ödemesi yapılmaktadır. Promosyon ödemesi yapılan meslekler arasında o meslekte yer alıyor. Tek seferde 25 bin TL alabilirsiniz!

O mesleği yapanlar dikkat! Tek seferde 25 bin TL alabilirsiniz

Ekonominin giderek kötüleşmesi ve enflasyonun giderek artış göstermesiyle vatandaş oldukça zorluk çekmektedir. Özel sektörde veya devlette çalışan kişilere verilen promosyonlar da önem arz eder. O mesleği yapanlar dikkat! Tek seferde 25 bin TL alabilirsiniz.

Tek seferde 25 bin TL veriliyor!

Promosyon ödemesi

Temmuz ayında asgari ücrete zam gelmesiyle beraber hemen her maaşa da zam gelmiştir. Maaşına zam gelen sektörler arasında Adalet Bakanlığı personelleri de yer alıyor. Maaş zammının yanı sıra personellere verilen promosyonlar da önem arz eder. Adalet Bakanlığı ile Vakıfbank arasında yapılan anlaşma sonucu bakanlık personeline yüksek meblağda ödeme yapılacağı duyuruldu. Vakıfbank ile yapılan üç yıllık anlaşmaya göre Adalet Bakanlığı personeline eşit ve tek seferde 25 Bin TL promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu.

Az önce Adalet Bakanlığı’nın Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre Vakıfbank ile 3 yıllık promosyon anlaşması imzalandığı açıklandı. Yapılan anlaşma kapsamında Adalet Bakanlığı personeline 1 Eylül 2022 ile 1 Ekim 2022 tarihleri arasında tek seferde 25 bin TL promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada:

“Adalet Bakanlığı personeli için rekor promosyon anlaşması. Adalet Bakanlığı ile Vakıfbank arasındaki anlaşmaya göre personele eşit ve tek seferde 25.000 TL promosyon ödenecek” denildi.