O belediyeden müjde! 27 Bin 50 TL veriliyor

Zaman zaman promosyon oranlarıyla gündeme gelen belediyeler birbiriyle yarışmaya devam ediyor. Belediye personellerini ilgilendiren sevindirici haber o belediyeden geldi.

O belediyeden müjde! 27 Bin 50 TL veriliyor

Belediyelerde çalışma gösteren personelleri ilgilendiren haberler gelmeye devam ediyor. Bazı belediyeler tarafından personellerine yüksek meblağda promosyon ödemesi yapılırken bazı belediyeler düşük promosyon ödemesi yapmaktadır. Yüksek promosyon ödemesi yapan belediyeler arasına Malatya Yeşilyurt Belediyesi de girdi. Malatya Yeşilyurt Belediyesinde görev yapan 1030 personeli sevindirecek promosyon ihalesi sonunda tamamlandı. Gerçekleştirilen ihale sonucu Yeşilyurt Belediyesi Personellerinin hesabına 27 bin 50 TL yatırılacağı duyuruldu.

Tek seferde 27 Bin 50 TL veriliyor!

Belediyeden Promosyon ödemesi

Malatya Yeşilyurt Belediyesinde görev alan toplamda 1030 belediye personelinin maaşının yatırılacağı banka ve bu bankadan ödenecek olan promosyon miktarlarıyla ilgili gerçekleştirilen ihale sonunda tamamlandı. Gerçekleştirilen ihalede 2022 ile 2027 yılları arasında yeni maaş anlaşması yapan belediye personellerine tek seferde 27 bin 50 TL banka promosyonu verileceği duyuruldu.

Yapılan bu duyuru çalışanları memnun etmeye yetti. Belediye personellerinin yüzünü güldürecek olan maaş promosyon ihale sürecinin tamamlanmasında büyük emek verildiği açıklandı. Verilen promosyon müjdesinin ilk maaşta personellerin hesabına yatırılacağının müjdesi verildi. Yeşilyurt Belediyesi Personeliyle ilgili açıklama yapan Çınar tarafından:

“Yeşilyurt Belediyemizde birlikte aynı mesaiyi paylaştığımız çalışanlarımıza ekonomik yönden bir destekte daha bulunmanın büyük bir sevincini yaşıyoruz. Her biri bizim ayrı bir değer ve kıymet taşıyan personellerimizi ilgilendiren maaş promosyonu ihalesini sonuçlandırmış olduk. İhale komisyonu, banka temsilcileri ile toplanarak, 2022-2027 yıllarını içeren yeni maaş anlaşması için ihaleyi gerçekleştirdiler. Belediye personeline ekonomik destek sağlamayı hedefleyen anlaşmanın en önemli konusu hiç şüphesiz, personellerimize verilecek olan promosyon bedeli olmuştur. Yapılan ihale neticesinde 5 yıllık maaş ihalesini kazanan banka tarafından tek seferde personellerimizin hesabına 27 bin 50 TL yatırılacaktır. Belediye çalışanlarımız için bu zamana kadar en yüksek promosyon miktarında anlaşma sağlamış olduk. Bütün çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı uğurlu olsun” denildi.