NFT ateşi devam ederken Ethereum (ETH) ücretleri yüksek

Ethereum (ETH) ağında işlem yapmak için gereken ücretler, yeni bir takas edilemez token (NFT) dalgasının gelmesi ağı tıkadığı için rekor seviyelere ulaştı.

NFT ateşi devam ederken Ethereum (ETH) ücretleri yüksek

Pazartesi günü, ortalama Ethereum işlem ücreti, ayın başındaki 7.81 dolardan yüzde 123.5 artışla 17.45 dolardı (7 günlük basit hareketli ortalama). Artış, ortalama ücretleri 22 dolar civarındayken 25 Mayıs'tan bu yana en yüksek seviyesine çıkardı. 

USD cinsinden Ethereum için ortalama işlem ücretleri (7 günlük basit hareketli ortalama). 
Ayrıca, medyan işlem ücretleri de 25 Mayıs'tan bu yana en yüksek seviyesine yükseldi ve 1 Ağustos'taki 3,03 dolardan Salı günü yıl boyunca yüzde 136,7 artışla 7,17 dolara yükseldi.

Medyan Ethereum USD işlem ücreti (7 günlük basit hareketli ortalama). Hahsrate bu hafta Haziran ayının başından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Bu yeni rekor, Haziran sonundaki düşüşün ardından geldi ve ardından o zamandan bu yana istikrarlı bir yükseliş geldi. Ethereum hash oranı (7 günlük basit hareketli ortalama). Ethereum ağındaki ücretlerdeki ve hash gücündeki artış, Pudgy Penguin ve CryptoPunks gibi trend koleksiyonlar tarafından teşvik edilen NFT ticaretine olan ilgide devam eden bir artışı takip etti.

Nonfugible.com'dan alınan verilere göre, NFT'nin kaydedilen haftalık satışları geçen hafta 67,214 satışla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Etiketler