Bitcoin Hodlers her zamankinden daha özenle tasarruf ediyor

Kripto dünyasında sadece yükseliş günleri olamaz. Ancak orta vadede, kripto yatırımcıları tekrar yeşil mumlar görmeli. Bu, Hodler'in net BTC varlıklarına bir göz atmayı öneriyor.

Bitcoin Hodlers her zamankinden daha özenle tasarruf ediyor

Kripto piyasasında kırmızı sayılar hakim. Orta vadede yükseliş eğilimlerine rağmen, en iyi kripto para birimleri 30 Ağustos Pazartesi günü ilk kez kırmızıda işlem görüyor. Bunun dışında outlier Solana (SOL), tüm üst 10 coin kırmızı ile listelenmeye devam ediyor. Örneğin Bitcoin (BTC) yazı yazılırken tam olarak 48.000 ABD dolarında (USD) ve bu günlük bazda yüzde 0,2 kırmızı. Zaman ufkunu yedi güne uzatırsanız, sonuç eksi yüzde 2,5 seviyesine kadar çıkıyor.

Durum Ether (ETH) ile benzer, günlük bazda eksi yüzde 0,2 ve son yedi gün içinde eksi yüzde 2,2. Sonuçta: Binance Coin (BNB) ve Cardano (ADA) haftalık bazda yüzde 6,3 arttı.

Bitcoincilerin bakış açısından, BTC hakimiyeti de bu günlerde iyi gitmiyor. Haftalardır bu, 2018 baharından bu yana olduğundan daha düşük bir seviyede. Ancak Capriole Investments kurucusu Charles Edwards gibi Bitcoin boğaları için mesele açık: Bu sadece bir anlık görüntü. 1 No'lu kripto para birimi kendisini sürdürülebilir bir şekilde 50.000 USD'nin üzerinde kurarsa, “aradaki sermaye” bir veya diğer BTC ayını sağlamalıdır.

Ekonomi modunda Hodler

Bitcoin kullanıcıları bu günlerde genellikle kafalarını kuma gömmeyi düşünmüyorlar. Çünkü kısa vadeli bir gerilemeye rağmen, trend açıkça yükselişte, bu nedenle piyasa gözlemcilerinin teorisi: İyimserliğin en iyi örneği, HODLer Net pozisyonunda 10 ayın en yüksek seviyesinde gösteriyor.

Etiketler