New York Borsası NFT Pazar Yerine giriyor!

News York Borsası NFT Pazar yeri için başvuru yaptı. Yapılan başvuruda NYSE'nin farklı platformlarla rekabete girme planı olduğu düşünülmektedir.

New York Borsası NFT Pazar Yerine giriyor!

New York Borsası yani NYSE olarak bilinen popüler borsa kendi NFT pazar yeri kurma planı olduğunu gösteren çalışmalar yapmaya başladı. New York Borsası tarafından yapılan işlemleri incelediğimizde kendine ait NFT pazar yerini kurma planı olduğunu düşünüyoruz. 

Dünyanın en büyük borsası konumunda olan New York Borsası, ABD Patent ve Ticari Marka Ofisine bir başvuru yaptı. Yapılan başvuruda NFT'ler, kripto paralar, dijital medyanın ve sanat eserlerinin yer alacağı bir pazar yeri oluşturmak için başvuru yaptı. Yapılan başvuruda dünyanın en büyük borsasının yine NYSE adını kullanarak bir NFT pazar yeri açacağı düşünüldü. New York Borsası eğer NFT pazar yerine girerse OpenSea gibi platformlarla rakip olma planı olduğunu göstermektedir. 

NYSE Hatıra NFT Çıkarmıştı!

NYSE

NYSE, geçen yıl Crypto.com ile iş birliği yaparak kendilerine ait hatıra NFT piyasaya çıkarmıştı. Son zamanlarda hem Metaverse hem de NFT'lerle ilgili ticari marka başvuruları son zamanlarda artış gösterdi. Geçtiğimiz günlerde de Victoria's Secret, dört başvuru yaparken kısa süre önce de McDonald's NFT için on iki başvuru yaptı. 

Etiketler