JPMorgan, Popüler Metaverse Coinini seçti

Dünyanın En Büyük Bankası JPMorgan, popüler metaverse coinini seçti. Bu seçim bu coinin fiyatını artırdı.

JPMorgan, Popüler Metaverse Coinini seçti

Amerika Birleşik Devletlerinin en büyük bankalarından olan JPMorgan, Blockchain teknolojisine dayalı bir dünya olan ve son zamanların gelişen dünyası olan Decentraland yani MANA'da bir ofis açtı. Böylece JPMorgan, Metaverse de arsa satın alan ilk banka olarak karşımıza çıktı. 

JPMorgan, o coinin fiyatını uçurdu!

Onyx ofisinin açıklamasının yanı sıra JPMorgan aynı zamanda işletmelerin metaverse tabanında nasıl fırsatlar bulacağını araştıran bir yazı yayınladı. JPMorgan'ın kripto para ve metaverse bölüm başkanı Christine Moy, konuyla ilgili: 

JPMorgan

Metaverse hakkında daha fazla bilgi edinmek için çok fazla müşteri ilgisi var. Müşterilerimizin talebini karşılamak, onlara yardımcı olmak ve iş gücümüzün tam potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için teknik incelememizi bir araya getirdik.

JPMorgan, bir sanal arazinin parsel fiyatı 2021 yılına göre iki katına çıktı. Yani Haziran 2021 de 6 Bin Dolardan satılırken Aralık ayına kadar bu meblağ 12 Bin Dolara yükseldi. Bu durum da metaverse coin projeleri için metanomics anlamına gelmektedir. Decentraland, The Sandbox, Somnium Space ve Cryptovoxels tarafından yayınlanan JPMorgan raporlarında: 

Zamanla sanal emlak piyasası, kredi, ipotek ve kiralama sözleşmeleri dahil olmak üzere fiziksel dünyadaki gibi hizmetler görmeye başlayabilir. Merkezi olmayan finans (DeFi) teminat yönetimi pekala devreye girebilir ve bu geleneksel finans şirketleri yerine merkezi olmayan özerk kuruluşlar (DAO) tarafından yapılabilir. denildi.