AKP'li isimden seçim açıklaması: Seçimler zamanında olacak

AKP'li isimden seçim açıklaması geldi! Erken seçim tartışmaları aldı başını giderken AKP'li isim erken seçim olmayacağını açıkladı.

AKP'li isimden seçim açıklaması: Seçimler zamanında olacak

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan tarafından seçim açıklaması yapıldı. Özellikle erken seçim dedikoduları kulislerde dolaşırken AKP'li isimden seçim açıklaması geldi. 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan tarafından erken seçim açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamayla seçimlerin tam zamanında yapılacağı ve erken seçim ile ilgili herhangi bir konunun gündemde olmadığına değinildi. 

AKP'li isimden erken seçim açıklaması! 

Erken Seçim

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, erken seçim açıklaması yaptı. Erken seçim yapılmasın diye daha önce sistem değişikliği talep ettiklerini söyleyen Turan tarafından: 

"Biz, 1,5 yılda bir seçim yapılmasın diye, erken seçim olmasın diye sistem değişikliği talep etmiştik. Tam da biz, seçim zamanında yapılsın diye bu sistemi tercih etmiştik. Seçimler zamanında yapılacaktır. O seçimlerde, 20 yıldan beri AK Parti'ye yön vermiş insanların talebiyle tekrar bize yetki verirlerse veya vermezlerse baş göz üstüne diyeceğiz" denildi.