Nakite sıkışan vatandaşlar soluğu TEB’de aldı! Teb’e gitmeyen bin pişman

Türkiye Ekonomi Bankası ( TEB ) nakit sıkıntısı çeken vatandaşların yardımına koşuyor. Tüm alışverişlerde geri nakit iadesi kampanyası başlatan banka aynı zamanda yeni müşterilerine de nakit iadesi sağlayacak.

Nakite sıkışan vatandaşlar soluğu TEB’de aldı! Teb’e gitmeyen bin pişman

Sosyal medya sıklıkla konuşulan bankalar arasında yer almayı başaran TEB’in yeni kampanyası ile ilgili detaylar da belli oldu.


İnternet ortamında yapılan ticaretlerde nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşların sayısı her geçen gün artıyor. Bu durum ise alışverişlerdeki harcamaların daha da azalmasına neden olmaktadır. Türkiye Ekonomi Bankası tarafından başlatılan kampanyaya göre nakit sıkıntısı olan müşterilere 300 TL’ye kadar iade yapılacak. Böylece daha uygun fiyatlarla internette ticaret yapabilmenin önü açılacak.

TEB’den yeni müşterilere 300 TL

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan yeni müşterilere 300 TL nakit hediye verilecek. İnternet üzerinden alışveriş yapan üyelerine 300 TL’ye kadar nakit iade sağlayacak olan banka şimdiden binlerce üye almaya başladı. TEB’e üye olmak isteyen kişiler ise hem internet üzerinden hem de şubeler aracılığıyla bankanın yeni üyesi olmaya başladı. 

Nakite sıkışan vatandaşlar soluğu TEB’de aldı! Teb’e gitmeyen bin pişman
Bankanın yeni müşterilerine özel yaptığı kampanya için şu ana kadar açıklanan bir son başvuru tarihi bulunmuyor. TEB’e üye olan ve kart sahibi olan tüm müşteriler alışverişlerinde 300 TL’lik nakit iadesi almaya hak kazanacak. Nakit iadeleri banka hesaplarında yer alan kartlara yüklenirken her türlü E – Ticaret faaliyetinin geçerli sayılacağı belirtildi.

TEB üye nasıl olunur?

TEB’de üyelik oluşturmayı isteyen vatandaşlar ise soluğu internet ortamındaki araştırmalarda aldı. Hem internet üzerinden hem de şube aracılığıyla TEB’de müşteri olmanız mümkündür. İnternet ortamındaki başvuru formunu doldurduktan sonra kimlik onayı yapmanız gerekmektedir. Yalnızca birkaç dakika süren başvuru sürecini tamamladıktan sonra görüntülü görüşme yaparak banka üyesi olmanız mümkündür.


Banka üyesi olduktan sonra uygulama içerisinde promosyonlar kısmını inceleyebilirsiniz. Promosyonlar kısmında yeni müşterilerle ilgili birçok kampanya bulunuyor. Kampanyalar hakkında detaylı bilgileri TEB’in resmi sitesi ve mobil uygulaması üzerinden incelemeniz mümkündür. Geçtiğimiz günlerde başlatılan kampanya sayesinde TEB’de üyelik oluşturan tüm vatandaşlar herhangi bir ek koşul olmadan 300 TL’ye kadar nakit iadesi almaya hak kazanacak.

Etiketler