Müjde! O zam iptal edildi: Fiyatlar gayet normal…

Gelen son zamlar hemen herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştır. O zammın iptal edildiği duyuruldu.

Müjde! O zam iptal edildi: Fiyatlar gayet normal…

Araç satın almak isteyen kişiler tarafından özellikle sıfır araç fiyatları araştırılmaktadır. Son zamanlarda gelen zamlar insanların araç sahibi olmasını daha zor hale getirmektedir. Araç satın almak isteyen kişiler tarafından fiyatlar yakından takip edilmektedir. Eylül ayında gelen zamlar herkesi etkilemişti. Skoda tarafından da zam gelmişti. Araç fiyatlarına gelen Eylül zammından sonra uygun fiyatla satışa sunulan Skoda fiyatları gündeme bomba gibi düştü. Skoda Fabia kaç TL? Skoda Fabia fiyatları ne kadar?

Ekim zammı iptal edildi!

Hemen her ay araç firmaları tarafından zam yapılmaktadır. Genelde kur farkları ve maliyet artışlarından dolayı araç fiyat etiketlerine zam olarak yansımaktadır. Ekim ayının ilk haftasında da sıfır araç fiyatlarına %3 ile %5 arasında zam gelmişti. Fakat Skoda tarafından araç satın almak isteyen kişiler için zammın iptal edildiği belirlendi. En son Eylül ayında yapılan zamdan sonra araç fiyatları bir nebze de olsa artmıştı. Rakiplerine nazaran daha makul fiyatlarla satış yapan Skoda, Ekim ayında yaptığı zammı iptal etti.

Skoda’nın en çok rağbet gören arabası şüphesiz Fabia olmaktadır. Türkiye genelinde geniş ürün yelpazesiyle ön plana çıkan Skoda Fabia, farklı segmentlerde araç satışı yapmaktadır. Emsallerine nazaran daha fazla satın alınan bu aracın en düşük segmenti 479 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Skoda Fabia

479 bin TL’ye sıfır araç sahibi olabilirsiniz!

Türkiye genelinde gerek sıfır gerek ikinci el araç markaları arasında en çok tercih edilen marka olan Skoda’nın sıfır araçları da ön plana çıkmaktadır.  Skoda’nın en çok tercih edilen aracı Yeni Fabia ile ilgili satış rakamları araştırma konusu oldu. Rakiplerine göre daha uygun fiyatla satışa sunulan Fabia’nın en düşük segmenti 479 bin TL’den satışa sunulmaktadır. İşte, Skoda Yeni Fabia fiyat listesi:

Skoda Yeni Fabia Elite 1.0 TSI 95 PS: 479.010 TL

Skoda Yeni Fabia Elite 1.0 TSI 110 PS DSG: 514.510 TL

Skoda Yeni Fabia Premium 1.0 TSI 110 PS DSG: 564.510 TL

Skoda Yeni Fabia Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG: 624.510 TL