Önce zam, sonra indirim! Elinizi çabuk tutun, 1 ay geçerli olmak üzere %22 indirim yapıldı

Geçtiğimiz günlerde gelen zam haberinin ardından bugün gelen indirim haberi herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Önce zam, sonra indirim! Elinizi çabuk tutun, 1 ay geçerli olmak üzere %22 indirim yapıldı

14 Ekim tarihinden itibaren geçerli olmak kaydıyla süt fiyatlarına zam gelmişti. Süt fiyatlarına %13,3 oranında zam gelmesinin ardından bugün gelen indirim haberi herkesi neşelendirmeye yetti. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından müjde verildi. Vatandaşa hem ucuz hem de sağlıklı süt ulaştırılması için Halk Ekmek tarafından satışa sunulan sütler 1 ay indirimli olarak satılacak.

Geçtiğimiz günlerde Ulusal Süt Konseyi tarafından çiğ süt fiyatlarına %13,3 oranında zam gelmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Halkın hem ucuz hem de sağlıklı süte ulaşması için Halk Ekmek tarafından 5 litre süt uygun fiyatla satışa sunulacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son açıklama kapsamında normal şartlarda 80 TL olması gereken süt 65 TL’den satışa sunuluyor.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası bünyesinde çalışma gösteren Başkent Market Şubeleri, Fabrika Satış Mağazaları ve Başkent Büfelerinde 1 ay kadar sürecek olan indirimli sütler satışa sunuldu. Beş litre halinde satışa sunulacak olan bu sütler herkesin ulaşabileceği şekilde satılmaktadır.

80 TL olması gereken ürün 65 TL!

Süt fiyatı

14 Ekim tarihinde Ulusal Süt Konseyi tarafından çiğ süte yapılan %13,3’lük zammın ardından Halk Ekmek Fabrikasına ait yerlerde satılan sütlere yaklaşık olarak %22 oranında indirim yapıldığı duyuruldu. Zamlı bir şekilde normal şartlarda 80 TL’den satışa sunulması gereken 5 litrelik süt 65,50 TL’den satışa sunulmaktadır. 1 ay boyunca indirimli olarak sunulacak olan sütler sadece Ankara genelinde satılacaktır. Halk Ekmek Fabrikası’nda çalışma gösteren Veteriner Hekim Mutlu Ergün tarafından:

"Ulusal Süt Konseyi çiğ süte yüzde 13,3'lük zam yaptı. Ekip arkadaşlarımız, Halk Ekmek yönetimimiz ve kooperatiflerimizle yapılan görüşmeler sonucunda yerel süt üreticileri desteklenerek, kooperatiflerimiz ve yönetimimizin fedakârlığı sonucu piyasada 80 TL'den satılan 5 litre pastörize süt, Başkent Market noktalarımızda 65,50 TL'den satışa sunuldu. Bu uygulamadaki amacımız dişi kesimini engellemek ve tüketiciye kaliteli, güvenilir ve sağlıklı sütü uygun fiyata ulaştırmak" denildi.