2. El araç fiyatları yerle bir oldu! 2012 model araç sadece 16 bin TL!

Bir süredir araç almak isteyen kişiler tarafından araç fiyatları sıklıkla araştırılmaktadır. Bugün gelen bir haberle 2. El araç fiyatları yerle bir oldu.

2. El araç fiyatları yerle bir oldu! 2012 model araç sadece 16 bin TL!

Hem sıfır hem de ikinci el araba almak isteyen kişiler tarafından gerek internet üzerinden gerek ise galerilerden araç fiyatları araştırılmaktadır. Fakat araç fiyatlarına göz gezdirildiğinde fiyatların alıp başını gittiğini görebilirsiniz. 81 ilde onlarca marka ve modelde pek çok araç uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. ÖTV müjdesi öncesi Ekim ucuz otomobil fiyatları ile sizlerleyiz. İşte pek çok marka ve modelde uygun fiyatlı ikinci el araç fiyatları…

16 Bin TL teminatla araç sahibi olun!

ÖTV indirimi müjdesi beklenirken gerek sıfır gerek ise ikinci el araç fiyatları araştırılmaktadır. Özellikle son zamanlarda sosyal medya üzerinden ilk arabasını alacak olan kişiler 5 yıl satmama şartıyla ÖTV indirimli araç alabileceğinin yayılmasının üzerine heyecanlı bekleyiş başladı. Konuyla ilgili henüz devlet tarafından resmi bir açıklama gelmese de SGK tarafından araç satışının yapıldığını sizlere duyurmak isteriz.

2. El araç fiyatları yerle bir oldu! 2012 model araç sadece 16 bin TL! - Resim : 1

 SGK tarafından İstanbul’da tamı tamına 320 bin TL olan 2012 model Ford araç sadece 16 bin TL’ye satılıyor. 2012 model Ford araç icradan, açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak olmakla beraber teminat bedeli olarak da 16 bin TL belirlenmiştir. İhale tarihi ise 24 Ekim olarak belirlendi.

Açık artırmayla satılan diğer araçlar için TIKLAYINIZ