Muharrem İnce’den iddialı sözler: Hepsini gönderelim

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tarafından bir açıklama yapıldı. Muharrem İnce tarafından yapılan açıklamada muhalefete yönelik zehir zemberek sözler söylendi.

Muharrem İnce’den iddialı sözler: Hepsini gönderelim

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tarafından iktidara yönelik sözler söylendi. Esenyurt Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitingde konuşma yapan Muharrem İnce’nin sözleri gündeme bomba gibi düştü. İstanbul’da ziyareti esnasında ilçe halkına hitaben açıklama yapan Muharrem İnce’nin sözleri dikkat çeker nitelikteydi. Akşam saatlerinde halk ile buluşan Muharrem İnce daha sonra da horon oynadı.

İnce: Bunları toptan gönderelim

Muharrem İnce

Muharrem İnce tarafından yapılan açıklama da hem iktidar hem de muhalefet eleştirildi. Muharrem İnce tarafından söylenen sözlerde:

“20 yıl önce özgürlüklerimiz vardı. Başbakanı cumhurbaşkanını eleştirebilen karikatüristler vardı. 20 yıl önce neşemiz vardı…Diploma törenleri, festivaller, tiyatrolar yasaklanmıyordu. 20 yıl sonunda geldiğimiz nokta bu. 20 yıl önce bize Avrupa Birliği'ni vaadettiler, 2023'te 2 trilyon dolar gelirimiz olacağını söylediler, kişi başı 25 bin dolar gelir olacak dediler…Bunların hiçbiri olmadı.

Şimdi diyor ki "20 yılda bunları yapamadım, şimdi yapacağım."

Muhalefet ne diyor? "Erdoğan 20 yılda bunları yapamadı, ben yaparım."

Kimle yaparsın? Erdoğan'ın eski bakanlarıyla, Davutoğlu ile Babacan ile yaparım. Yapsaydı onlar yapardı…Alayına isyan. İktidarı da muhalefeti de beraber gönderelim. Bunları toptan gönderelim” denildi.