Otobüse binecekler dikkat: Yarın toplu taşıma ücretsiz!

Yarın için vatandaşlara önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda yarın toplu taşımanın ücretsiz olacağına değinildi.

Otobüse binecekler dikkat: Yarın toplu taşıma ücretsiz!

Otobüs ücretlerine de zaman zaman zam gelmektedir. Fakat gelen son müjde herkesin yüzünü güldürmeye yetti. Yapılan son duyuru kapsamında yarın otobüse binecek kişiler ücretsiz olarak binecek. Belirli saatler arasında otobüsler ücretsiz olarak kullanılacak.

İstanbul’da yaşamını devam ettiren kişiler için müjde niteliğinde açıklama sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapıldı. Yapılan açıklama kapsamında yarın gerçekleştirilecek YDS sınavına katılacak olan kişiler ve öğretim görevlileri otobüslerden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Eğer siz de sınava girecekseniz ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada:

“Yabancı Dil Sınavı’na (YDS/2)” girecek vatandaşlarımız ve öğretim görevlileri sınav yerlerine ulaşım için Sınav Belgeleri veya Görevli Belgelerini göstererek, 08.15- 10.15 ve 13.15 ve 15.15 saatleri arasında İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecektir” denildi.

Otobüse binecekler dikkat: Yarın toplu taşıma ücretsiz! - Resim : 1

Metro'da ücretsiz! 

Yarın gerçekleştirilecek YDS sınavı için toplu taşıma araçları ücretsiz hale getirileceği duyuruldu. Sadece otobüsler değil ayrıca metroda ücretsiz olarak sunulacak. Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada ise:

“23 Ekim Pazar günü yapılacak olan "Yabancı Dil Sınavı'na (YDS/2)" girecek vatandaşlarımız ve öğretim görevlileri sınav yerlerine ulaşım için Sınav Belgeleri veya Görevli Belgelerini göstererek, 08.15-10.15 ve 13.15-15.15 saatleri arasında İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecektir” denildi.

Detaylı bilgi için tıklayınız.