Motorine iki haftada beşinci zam!

Ağustos ayı içerisinde yapılan zamların ardı arkası kesilmiyor. Motorine iki haftada beşinci zam geleceği iddia edildi. Sektör kaynaklarından aktarılan bilgilere göre motorine bu geceden itibaren yine zam gelecek.

Motorine iki haftada beşinci zam!

Dün gece motorine gelen zamdan sonra araç sahipleri fazlasınca etkilenmişti. Motorine bugün bir kez daha zam geleceği duyuruldu.

Araç sahiplerine üzücü haber geldi. Dün gece zamlanan motorine bu geceden itibaren bir kez daha zam gelecek. Bu kez gelecek zam ile beraber motorine beşinci kez zam gelmiş olacak. Petrolde ve döviz kurlarında yaşanan artışın yanı sıra motorin fiyatları da yükseliyor. Akaryakıt sektörünün güvenilir kaynaklarından aktarılan bilgilere göre bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 87 kuruş daha zam gelecek. Dün gece gelen 95 kuruşluk zamdan sonra motorine 87 kuruş daha zam geleceği duyuruldu.

İki haftada beşinci zam!

Motorine zam

Motorine zammın ardı arkası kesilmiyor. Bu ay içerisinde ilk zam 11 Ağustos tarihinde 82 kuruş olarak, 18 Ağustos tarihinde 77 kuruş olarak, 20 Ağustos tarihinde 1 lira 7 kuruş olarak, 24 Ağustos tarihinde 95 kuruş olarak zam geldi. Bugün gelecek zam ise eğer gelirse 87 kuruş olacak. Bu geceki zamla beraber motorine iki haftada 4 lira 48 kuruş zam gelmiş olacak.

Motorin fiyatları ne durumda?

Bu gece eğer zam gelirse motorinin litre fiyatı İstanbul’da 26,85 TL’ye, Ankara’da 26,96 TL’ye, İzmir’de ise 26,98 TL’ye yükselecek.

Bu gece benzin fiyatlarına herhangi bir zam gelmesi beklenmiyor.