Michaël van de Poppe, Altcoin boğa döngüsünden yararlanma yollarını açıkladı!

Michaël van de Poppe: Altcoin boğa döngüsünden yararlanma yollarını açıkladı.

Michaël van de Poppe, Altcoin boğa döngüsünden yararlanma yollarını açıkladı!

Michael Van Poppe son senelerde oldukça popüler bir noktaya ulaşan kripto para trader ve pazar stratejistleri arasında bulunmaktadır. Ve yapmış olduğu son açıklamalarda bir süreç haline gelen kripto boğa döngüsü ile alakalı takipçilerine bu durumu nasıl bir fırsat haline getireceklerine dair öneriler verdi.

Youtube platformu üzerinden yayınını yaptığı yeni videosunda altcoinlere yatırım yapan kişilerin devam etmekte olan boğa döngüsünden faydalanabilecekleri bir yöntem belirlediğini duyurdu. Videosunda yatırımcılara seçtikleri varlıklar üzerinden yatırım yaparken belli bir düzene sadık kalmalarını ve düşük miktarlarda sermaye ayrılan DCA (bir dolar maliyet ortalaması) yöntemini kullanmalarını önerdi.

Michael Van Poppe, videosunda şöyle bir açıklama yaptı:

'‘Kripto para sektörüne düzenli bir yatırım yapabilmek için işe DCA’yı kullanarak başlamalısınız. Bu yöntemi kullanarak giriş yaptığınız piyasada kalmanız daha uzun ömürlü olacaktır. Yöntemi eşsiz kılan özellik yatırımlarınızı düşük sermaye birimleri ile yaptığınız için farklı zaman dilimlerinde bu durumu tekrarlama isteği uyandırmasıdır. Böylece düzenli bir yatırım sistemi oluşturabileceksiniz.’'

Michael Van Poppe Kısa Vadeli Kazanç Yatırımcılarını da Es Geçmedi!

Yayınladığı videoda altcoin yatırımcılarına önerilerde bulunan analist kısa vadeli kazanç yatırımcıları içinde pratik ticari tavsiyelerde bulundu. Kullanıcıların genelde günlük olarak yüksek risk sınırında yer alan çok ödüllü kripto varlıkların ideal olduklarını düşündüklerini ama bu yöntemin yanıltıcı olduğunu belirtirken şu yöntemin daha etkili olacağını ifade etti.

Yöntemin ayrıntılarında ise daha kısa zaman aralıklarında yapılan girişimlerin yatırım için riski artırdığını bu nedenle yapılacak yatırımların zaman dilimlerine daha fazla dikkat etmeleri gerektiğini söyleyerek, ‘'Başlangıçta olduğu gibi kolay yollardan ve pratik şekilde ticaret yapılan vakitler artık geride kaldı. Yatırımcıların genel hedefleri zararı durdurmak ve kar elde etme alanları da daha yakın olacaktır.’'

Etiketler