Meta Mask verileri açıklandı Türkiye'nin ilgisi bir hayli yüksek

Meta Mask verileri açıklandı Türkiye'nin ilgisi bir hayli yüksek

Meta Mask verileri açıklandı Türkiye'nin ilgisi bir hayli yüksek

Basın mensubu Colin Wu vasıtasıyla basına verdiği bilgiler doğrultusunda MetaMask verileri yayınlandı. Türkiye dijital para cüzdanı kullanımında dünyada 4. sırada yer alıyor.

MetaMask ilk çeyrek veri trafiğine göre toplam etkileşimde bulunulan sayı 4.69 milyonu buldu. Site ziyareti açısından podyumun ilk üç basamadığında ABD, Çin ve Tayland geliyor. Yayınlanan veriler DeFi kullanım oranlarını gösteriyor.

MetaMask açıkladığı rakamların Defi kullanım yüzdeleri kullanım oranlarında ve hacim yaratma konusunda net bir fikir sağlayamayacağı bir gerçek fakat Türkiye'den katılan katılımcı sayısının bir hayli yüksek olduğuda bir gerçek .

Wu'nun aktardığı verilere göre MetaMask trafiğinin en önemli kaynağı Coinmarketcap, hemen arkasından gelen kaynak ise Zhihu'dur. Bunun akabinde Çin menşeili Defi oyuncuları Çoğunlukla TokenPocket kullanıyor ve çok küçük bir kısım MetaMask kullanıyor. Yani verilerin Defi kullanımı konusunda net bir veri sağlamak imkansızken tahmini veri sağlamak için bu yöntem kullanılıyor.

                                                                                                                                                                                     BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Etiketler