Lucifer 6. sezon fragmanı yayınlandı! Lucifer yeni sezon ne zaman?

Netflix'in sevilen dizisi Lucifer, 6. sezonuyla final yapacak. Heyecanla beklenen final sezonunun fragmanı yayınlandı.

Tom Kapinos tarafından yaratılan Amerikan fantastik polisiye komedi-drama dizisi Lucifer'ın 6. sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesi olan dizinin 5. sezon 2. kısmı mayıs ayında yayınlanmıştı.

Netflix, yaptığı paylaşımla Lucifer'ın 6. sezonda final yapacağını açıkladı. 

5 sezondur ilgiyle izlenen, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi, yine soluksuz izlenecek sahneleriyle izleyicileriyle buluşacak.

Lucifer'ın 6. sezonu ne zaman?

Neil Gaiman, Mike Dringenberg ve Sam Kieth tarafından yaratılan ve ilk olarak The Sandman çizgi romanlarında boy gösteren Lucifer karakterine odaklanan dizi, FOX tarafından iptal edildikten sonra Netflix tarafından kurtarılmış ve kısa sürede platformun en çok izlenen dizilerden biri durumuna gelmişti.

Geçen mayıs ayında 5. sezonun sekiz bölümlük ikinci kısmının yayınlanmasından sonra dizi, 6. sezonuyla izleyicilerine veda etmeye hazırlanıyor.

Tom Ellis, Lauren German, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Inbar Lavi, Kevin Alejandro, Rachael Harris, Aimee Garcia, Scarlett Estevez, Tricia Helfer gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Lucifer 6. sezonuyla 10 Eylül tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Etiketler