Lionel Messi bir NFT koleksiyonu çıkarıyor

Yılın başında, kripto pazarındaki haber durumuna hakim olan DeFi-Space'di, ancak bir süredir her gün yeni haberler yayınlayan değiştirilemez tokenler (NFT) oldu.

Lionel Messi bir NFT koleksiyonu çıkarıyor

Lionel Messi NFT trenine atladı

(Dijital) sanat meraklıları için bir oyun alanına ek olarak, NFT alanı giderek sporcular ve spor kulüpleri için bir mekan haline geliyor. Şimdi yaşayan futbol efsanesi Lionel Messi, bir NFT koleksiyonu çıkaracağını duyurdu. Sanatçı Bosslogic'in üç farklı eserini içerecek koleksiyon, 20 Ağustos'tan itibaren Ethernity Chain'de satışa sunulacak.

Messi ve NFT hayranları, Ethernity ana sayfasında "The Messiverse" adıyla geçen koleksiyon hakkında daha fazla bilgi edinebilir.

Futbol efsanesi Ronaldinho, NFT sahasına adım attı

Ronaldinho Gaucho, tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak kabul ediliyor. Şimdi Brezilyalı büyük NFT arenasına giriyor. 2002 dünya şampiyonu INFLUXO ile birlikte, müzayede için bir dizi değiştirilemez jeton piyasaya sürüyor. Geliştirme stüdyosu bunu bir basın bülteninde duyurdu. İki kez dünya çapındaki futbolcunun toplam yedi NFT'si piyasaya sürülecek ve NFT stüdyosunun pazarında açık artırmaya çıkarılacak. Başlangıç ​​teklifi 20.000 USDT'dir. Açık artırma için henüz kesin bir tarih belirlenmedi.

İlgili taraflar, açık artırmalara katılabilmeleri için öncelikle fon kanıtı prosedürünü kullanarak likiditelerini kanıtlamalıdır. Teklifler yalnızca 10.000'lik artışlarla sunulabilir. Müzayedenin son saatinde, karşı taraflardan daha yüksek teklif verebilmek için teklif sahiplerinin mevcut miktarın en az yüzde 10'unu araması gerekir. En yüksek teklif, teklifi ve dolayısıyla NFT'yi kazanır.

Ek olarak, müzayedelerin galipleri, gelecek yıl Dubai'de Ronaldinho ile tanışmalarını sağlayacak itfa edilebilir bir seçenek de alabilecekler. Deneyim, gidiş-dönüş bileti, iki günlük otel konaklaması, gala yemeği ve futbol efsanesiyle tanışma ve selamlaşmayı içerecek.

Etiketler
NFT