Kripto vergileri yeniden düzenleniyor

ABD: Vergi yetkilileri daha fazla kripto düzenlemesi lehinde konuşuyor

Kripto vergileri yeniden düzenleniyor

ABD: Vergi yetkilileri daha fazla kripto düzenlemesi lehinde konuşuyor

Brian Nelson ve Elizabeth Rosenberg, Mart ayından bu yana ABD Hazine Bakanlığı'nda ajans içinde üst düzey pozisyonlar için ticaret yapıyorlar. Geçen Salı, 22 Haziran, her ikisi de daha fazla kripto düzenlemesi çağrısında bulunan bir Senato komitesiyle konuştu. Nelson, kripto suçlarının neden olduğu zararı nasıl sınırlayacakları sorulduğunda, Kara Para Aklamayı Önleme Yasasına atıfta bulundu. Bu, geçen yıl yürürlüğe giren ve Mali Suçları Uygulama Ağı'nın  (FinCEN) yeni düzenlemeler getirmesini zorunlu kılan bir yasadır. Ayrıca Terör Finansmanı ve Mali Suç Bürosu, kripto suçlarıyla mücadele etmek için uluslararası ortaklarıyla birlikte çalışmalıdır.

Elizabeth Rosenberg ayrıca komite önünde daha fazla uluslararası işbirliği çağrısında bulundu. Ayrıca, farklı yargı alanlarında “tutarlı ve uygun kurallar” oluşturmak için çalışmak istiyor. Bununla birlikte, aynı zamanda, her iki vergi yetkilisi, aşırı düzenlemenin ABD'den kripto şirketlerinin çıkışına yol açabileceği konusunda hemfikirdi.

Daha önceki vergilendirme çalışmaları ile ilgili duyuruların ardından Bitcoin ciddi bir düşüş yaşamıştı. Amerika Hazine Bakanlığı, 10 000 doların üstündeki kripto para transferlerin İç Gelir Servisi’ne (IRS) bildirilmesini istemişti.

Bakanlık vergi açığını kapatmaya yönelik olarak vergi uyum önlemleri ile alakalı detaylı bir rapor yayınladı. Önerilen tedbirler içinde kripto para borsalarının büyük transferler ve satın alımları bildirme koşulu olmak üzere kripto para sektörü ile alakalı konular da var.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler