Jack Dorsey, Elon Musk'a Bitcoin (BTC) konuşması için meydan okuyor

Elon Musk ve Jack Dorsey arasındaki Bitcoin tartışması sürüyor.

Jack Dorsey, Elon Musk'a Bitcoin (BTC) konuşması için meydan okuyor

Bitcoin (BTC) topluluğuyla kısa bir zafer anını yaşayan Tesla CEO'su Elon Musk, Twitter CEO'su Jack Dorsey ve "Bitcoin boğa" ile yaptığı tuhaf BTC temalı sohbetin ardından bir kez daha kriptosferdeki konuşma noktası oldu.

Musk, yılın ilk yarısının büyük bölümünde BTC topluluğunun gözdesi oldu, ancak Tesla'nın bazı BTC varlıklarını satmasından ve ardından şebekenin enerji kaynaklarına bağımlılığı konusundaki endişeleri dile getirerek piyasayı sarsmasından sonra bu duygu biraz aşındı. 

Sosyal medya platformu Twitter'da, Dorsey'in kuruluşları en iyi şekilde "Bitcoin'i nasıl kucaklayacakları" konusunda eğitmeyi amaçlayan "The B Word" adlı bir kampanya ve etkinliği tanıtmaya başladığında başladı .

Kelime oyunlarını seven Musk, “bicurous?” yazarak bir yorum ekledi.

Dorsey, daha ağırlıklı bir yanıtla yanıt verdi ve şunları yazdı: Garip! Etkinlikte seninle biraz sohbet edelim. Merak ettiklerini paylaşabilirsin.

Bu kısa süreli tartışmanın ardından birçok ünlü isim başta olmak üzere kimisi Elon Musk'a, Twitter üzerinden saldırılarda bulunurken kimisi de savunuculuğunu yaparak bu tartışmalara ortak oldu.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler