Kripto paralar neden düştü?

Amerika Başkanı Joe Biden'in kripto para vergi raporlama zorunluluğunu da içeren altyapı yatırım paketini onaylaması ile birlikte kripto para fiyatları Bitcoin öncülüğünde büyük düşüş yaşadı.

Kripto paralar neden düştü?

Kripto Para piyasaları rekor seviyelerden uzaklaşmaya başladı. Ekim ayı ile başlayan kuvvetli yükseliş dönemi Amerika Başkanı Joe Biden'ın attığı imza ile son buldu.

Amerika Başkanı Joe Biden, kripto para vergi raporlama mecburiluğunu içeren altyapı yatırım paketini imzaladı. Bu da kripto para işlemi yapanlar için yükümlülük getireceğinden kripto para piyasalarında sert düşüşler yaşandı. Bitcoin öncülüğünde başlayan düşüş Ethereum'la devam etti genel itibari ile kripto para piyasalarına yayılmaya başladı.

Kripto Madencilere Bir Şok Daha!

Piyasa işlem yapan ve madencilik paydaşları, yapılan geniş tanımın kripto para madencileri ve piyasanın diğer yanlarını IRS'in raporlama kapsamına sokacağından endişe ediyorlar.

Bitcoin'de Sallantı Büyük

Dijital dünyanın ana para birimi Bitcoin 63 bin Dolar desteğinde tutunamadı ve 58 bin dolar etrafına kadar geri çekildikten sonra gün içinde en toparlanmaya başladı. Bitcoin en yüksek de 64 bin 26 doları gördü. 

Kripto para birimi Ethereum 4865 dolar ile gördüğü tarihi zirve sonrasında sert düşüşe sahne oldu. Ethereum Biden'ın imzaladığı altyapı tasarısı ile beraber yüzde 5'e yakın kayıpla 4346 dolar düzeyinde işlem görüyor.

Etiketler