Kraken bu hafta Shiba Inu'yu listeleyecek mi?

Kraken'in başındaki Brian Hoffman, önde gelen kripto para borsalarından birinin sonunda Shiba Inu'yu listeleyebileceğini ima etti.

Kraken bu hafta Shiba Inu'yu listeleyecek mi?

San Francisco merkezli kripto para işlem borsası Kraken, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamada Salı günü Shiba Inu'yu listeleyeceğini duyurmuştu. Kraken'in başındaki Brian Hoffman, önde gelen kripto para borsalarından birinin sonunda Shiba Inu'yu listeleyebileceğini ima etti.

Hoffman, gelecek hafta hakkında kendini iyi hissettiğini belirten bir tweet attı. Bir Shiba Inu köpeğini dizüstü bilgisayarda yazarak gösteren bir GIF paylaştı.

 Kraken bu hafta Shiba Inu'yu listeleyecek mi? - Resim : 1

Kraken geride bıraktığımız haftalarda meme parasını listeleyeceğini açıkladı. Fakat borsa daha sonra şöyle bir açıklama yaptı:

''Biz yalnızca çok kapsamlı olan liste kaydı inceleme sürecimizde ilerlerken yapmamız gereken daha çok iş olduğunu söyledik. Topluluk katılımı bu sürecin sadece bir parçası.''

Brian Hoffman'ın yaptığı bu açıklama sonrasında topluluk, lider kripto para borsalarından birini etkileşimi artırmak için kullanmakla suçladı.

Sonuç olarak Kraken şu anda listeleme kararıyla ilerliyor. Öte yandan kripto para borsası Gemini, sahibi olduğu Cameron ve Tyler Winklevoss tarafından geçtiğimiz hafta Shiba Inu'ya destek verdi. Shiba Inu şu sıralarda büyük spot borsalarda 0,00005258 dolardan işlem görmekte. Bunun yanında zirvesinden yüzde 38.5'ten fazla geriledi.

Etiketler