Koleksiyon Mobilya, halka arz için SPK'ya başvuruda bulundu

Koleksiyon Mobilya Sanayi A.Ş., halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu.

Koleksiyon Mobilya, halka arz için SPK'ya başvuruda bulundu

Koleksiyon Mobilya Sanayi A.Ş., şirket paylarının halka arzına yönelik izahname onayı için Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvuruda bulundu.

Koleksiyon Mobilya Sanayi A.Ş.'nin yaptığı açıklamada, hisselerinin halka arzında, sermaye artırımı ve ortak satışı yöntemlerinin beraber kullanılacağı belirtildi.

Koleksiyon Mobilya halka arz için SPK'ya başvurdu

Oyak Yatırım konsorsiyum liderliğinde gerçekleşecek olan halka arzın halka açıklık oranı yüzde 25 olacak. Sabit Fiyat ile Talep Toplama yöntemiyle yapılması amaçlanan halka arzda, sermayenin yüzde 4'lük kısmına tekabül eden paylar ortak satış yoluyla, sermayenin yüzde 28'lik kısmına denk gelen paylar sermaye artırımı çerçevesinde halka arz edilecek. 

Koleksiyon Mobilya halka arzdan sağlayacağı gelirle büyüme stratejilerine bağlı olarak yurt içi ve yurt dışı satış kanallarını genişletmek için işletme sermayesini artırmakla beraber, üretim tesislerinde kapasite yükseltici makine yatırımı ve teknolojik yatırımlarla da kaynak aktaracak. SPK'Ya iletilen taslak izahname Koleksiyon Mobilya ve Oyak Yatırım'ın web sitelerinde yayınlandı. 

Koleksiyon, 1970'li yıllardan bu yana Türk mobilya sektöründe 550 çalışanı ile varlığına devam eden ve endüstriyi tasarımın hizmetine sunan bir mobilya markasıdır. Koleksiyon, Türkiye'nin haricinde ayrıca dünyanın önemli sanayi ve tasarım şehirlerinden New York, Chicago, San Francisco, Dusseldorf, Londra, Paris, Moskova, Taşkent, Kahire, Bakü, Sidney, Hong Kong, Singapur'da da bulunuyor.

Etiketler