Kılıçdaroğlu Sedef Kabaş'a sahip çıktı!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ederek tutuklama kararı alınan Sedef Kabaş Kılıçdaroğlu tarafından korundu. İşte detaylar...

Kılıçdaroğlu Sedef Kabaş'a sahip çıktı!

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş'a sahip çıktı

Bugün saatler içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ederek gözaltına alınan Sedef Kabaş için bir deyim paylaşarak Sedef Kabaş’a sahip çıktı. “On binlerce trolüne her türlü küfrü ettirir, sonra deyim paylaştı diye gazeteciye gece yarısı baskını yaptırır. Camide sanatçının dilini kopartacağını söyler.

Kendisi uzun zamandır yok hükmünde olduğu için, gündem yaratma peşinde. Buralara kadar düştü zavallı.” İfadelerini kullanarak büyük ilgi ile karşılandı. Buna ek olarak bir sonraki paylaşımında ise Kılıçdaroğlu, “Milletimiz ve ülkemiz bu provokasyonları da atlatıp, huzura, barışmaya yürümeyi bilecektir” ifadelerini kullandı. Yapılan paylaşımlardan sonra büyük oranda ilgi gören paylaşımlar için ileri ki süreçlerde Sedef Kabaş için ne karar verileceği halen merak ediliyor.

Sedef Kabaş neden tutuklanmıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı makamına ağır hakaretlerde bulunduğundan dolayı göz altına alınan Sedef Kabaş bugün tutuklanma kararı alındı. Sedef Kabaş’ın sözlerine vatandaşlar da tepki gösterdiği için ağıza alınmayacak hakaretlerden sonra Sedef Kabaş ilk olarak gözaltına alınmıştı. “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan gözaltına alınmış olan Sedef Kabaş’ın adliyeye sevk edildiği haberi gelmişti.

Sözde gazeteci Sedef Kabaş’tan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında skandal ifadeler kullanıldı. Kabaş Tele 1 kanalının canlı yayında herkesin donup kalacağı açıklamaları ile büyük bir ilgi görüldü. Açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a doğrudan hakaret niteliği taşıyan ifadeler kullanılmıştı. Cumhurbaşkanlığı makamına da hakaret eden Sedef Kabaş daha sonra gözaltına alındıktan sonra tutuklanma kararı alındı.

Sedef Kabaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı makamına resmen hakarette bulunduğunu açıkladı. Gözaltına alınan Sedef Kabaş, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki yasal işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilmesi kararı alındı. Sağlık Raporu alındıktan sonra Çağlayan’a götürülecek olan Sedef Kabaş ile ilgili soruşturmayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülme kararı alındı.

Etiketler