Dünyanın en büyük bankası açıkladı! Bitcoin'in adil değeri...

Bitcoin'in Adil Değeri ile ilgili Dünyanın en büyük bankası olan JPMorgan açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre Bitcoin'in Adil Değeri...

Dünyanın en büyük bankası açıkladı! Bitcoin'in adil değeri...

Dünyanın en büyük bankası konumunda olan ve adından öyle bahsettiren JPMorgan Bankası zaman zaman yaptığı ilgi çekici açıklamalarla gündeme gelmeyi başarmıştır. Bugün yaptığı açıklamayla JPMorgan Bankası, Bitcoin'in Adil Değeri ile ilgili bir sonuç paylaştı. Yatırımcılar tarafından paylaşılan sonuç oldukça iyi karşılandı. 

Son zamanlarda yaşadığı düşüşten sonra yeniden değerlenmeye başlayan kripto para piyasasının babası Bitcoin ile ilgili açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Dünyanın en büyük bankası konumunda olan JPMorgan bugün Bitcoin'in adil değeri için açıklama yaptı. Kasım ayında yaptığı açıklamadan sonra beklentileri tutturan JPMorgan, 2022 yılı içinde beklentisini tutturacak mı merak konusu oldu. 

Bitcoin'in Adil Değeri Ne Kadar?

Bitcoin'in Adil DeğeriBitcoin'in Adil Değeri JPMorgan tarafından Kasım ayında 35 bin dolar olarak açıklanmıştı. Şirketin bugün yaptığı açıklamayla Bitcoin'in Adil Değeri değişiklik gösterdiğini ve 38 bin dolar civarında açıkladıklarını duyurdu. Bugün 43 bin 700 dolar civarında işlem gören Bitcoin için JPMorgan tahminlerinden bahsetmeye devam ediyor. JPMorgan tarafından yayınlanan son raporu incelediğimizde Bitcoin'in 73 bin dolarlık fiyat hedefinin olduğu ve 2022 yılı içinde de 100 bin dolara ulaşacağına değinilmişti. 


Bir ürünün, hizmetin veya hali hazırda olan bir varlığın Adil Değeri hesaplanırken tüm faktörler göz önünde bulundurularak hesaplanır. Özellikle Bitcoin'in adil değeri hesaplanırken üretim ve yenileme maliyetleri, piyasa koşulları, arz ve talep gibi konular dikkate alınmaktadır. 

Etiketler