Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun zamlar geri alınana kadar faturalarımı ödemeyeceğim sözleriyle ilgili tepki gösterdi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun zamlar geri alınana kadar faturalarımı ödemeyeceğim sözleriyle ilgili tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirliklerini ziyaretinden sonra uçakta gazetecilerle bir değerlendirme yaptı. 

Cumhurbaşkanı'ndan Kılıçdaroğlu'na: Elektriğin kesilir 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Partisi Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na elektrik tepkisi gösterdi. Cumhurbaşkanı tarafından: 

Bir siyasi partinin genel başkanı, “Ben elektrik faturasını ödemeyeceğim” diyorsa bu ne anlama gelir? Sen elektrik faturanı ödemediğin zaman yapılacak işlem nedir? Elektriğin kesilmesidir. Diğer taraftan bu konuyla ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız hazırlıklarını yapıyor. İnşallah Kabine Toplantısında etraflıca görüşeceğiz ve ondan sonra da açıklamamızı bütün detaylarıyla yapacağız.

Cumhurbaşkanı

Muhalefet Liderleri Toplantısı

Bir defa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini bu milletin kendisi getirmiştir. Bunu kabul etmeyenler en başta millet iradesine saygısızlık yapıyor demektir. Tabii bunların bir araya gelmeleri manidar. Niye 28 Şubat? Bu da garip. Öbür taraftan HDP'yi çıldırtıyorlar. Oldu olacak onu da alın yanınıza. Bunlar daha çok bir araya gelirler ama bunlardan bir şey çıkmaz.
Biz ise Cumhur İttifakı olarak; AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi olarak emin adımlarla kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz, devam edeceğiz. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. denildi.