Jeff Bezos'un destek verdiği emlak şirketi Bitcoin ile ödeme kabul edecek

Jeff Bezos'un destek verdiği Latin Amerikalı emlak şirketi La Haus, Bitcoin ile ödeme kabul edeceğini açıkladı.

Jeff Bezos'un destek verdiği emlak şirketi Bitcoin ile ödeme kabul edecek

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos tarafından desteklenen Latin Amerikalı şirket La Haus tarafından yeni yayınlanan bir açıklamada, zincir üstü işlemler ve alım-satımı ödemelerinin Bitcoin ile yapılabileceği duyuruldu.

Emlak şirketinden Bitcoin atağı

Şirket, BTC'yi kabul ederek daha fazla mülke genişletmenin de planları arasında bulunduğunu belirtti. La Haus başkanı Rodrigo Sanchez-Rios konuyla ilgili yaptığı açıklamada, BTC ve gayrimenkul dünyasının muazzam bir uyum ile devam edebileceğini söyledi.

Kolombiya ve Meksika'da yer alan La Haus firmaları da ayda 1 milyar doların üzerinde işlem gerçekleştirdiğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından çok şaşıran kripto piyasası, mülkiyet alım satımları sonrasında da yükseliş göstererek tekrar zirveye ulaşma ihtimali olan BTC'ye odaklandı. Bitcoin'in bu anlaşmadan sonra nasıl bir yol izleyeceği ve ne oranda değişiklik yaşayacağı merak edilmeye başladı.

Jeff Bezos'un desteğine güveniliyor

2017 yılında kurulan La Haus isimli şirket; Acrew Capital, Jeff Bezos Expeditions, Kaszek ventures ve TIME Ventures gibi firmalardan 160 milyon dolardan fazla risk sermaye fonu sağladı. Şirket eski Kolombiya Sierra'yı cumhurbaşkanlığı dijital dönüşüm alanında başkan yardımcısı olarak işe aldı. 

Castro-Sierra şirketin tokenlaştırma ve aracısızlaştırma konularına ilişkin olarak girişimlerde bulunacağını açıkladı. La Haus'un destekçilerinden Jeff Bezos anlaşma ile hem şirketi hem de yatırımcıları heyecanlandırdı.

Jeff Bezos'un imza attığı anlaşma kapsamında herkes La Haus üzerinden yapacağı mülkiyet işlemlerini nakde gerek duymadan ve nakde çevirim yapılmadan Bitcoin ile ödeme yapabilecek.

La Haus üzerinde geçerli sayılan Bitcoin ödemelerinin sebebi ise büyük merak konusu oldu. Merak edilmesinin nedeni de her firmanın bunu kabul etmeyecek olmasından kaynaklanıyor. La Haus'un bu ödeme yöntemini kabul etmesinin nedeni kripto ve mülkiyetin birbirine katkı sağlayacak potansiyele sahip olması ve La Haus emlak şirketi destekçilerinden birinin de Jeff Bezos olmasıydı.

Jeff Bezos, kripto dünyasının desteklediği gibi emlakçı şirketine de destek veriyor ve bu nedenle desteklediği iki kategoriyi birleştirerek daha fazla kazanç elde edebiliyor. Jeff Bezos'un desteğiyle La Haus, kripto piyasasına giriş yaptı.

Kripto para dünyasının anlık getirileri ve götürüleri ile emlakçılık sektörüne ses getirecek olması ve bu artırımlarla yatırımların artacağı da konuşuluyor. La Haus da kripto dünyasına katıldıktan sonra yatırımların ne yönde seyredeceği oldukça merak ediliyor.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler