Isvivre bankasi kripto para havuzunu genisletiyor

Swissquote bankası, kripto para havuzunu genişletiyor.

Isvivre bankasi kripto para havuzunu genisletiyor

Yatırımcılar Cardano, Filecoin, Maker, Uniswap ve yearn. finance ile işlem yapabilirler. Ayın sonunda bu listeye dört kripto para birimi daha eklenecek: Aave, Algorand, Compound ve Cosmos listeye eklenecek olan yeni kripto paralar.

Çevrimiçi bankacılıkta İsviçre lideri olan Swissquote, dokuz yeni kripto para biriminin alım satımını başlatıyor. On iki ana kripto para birimine ek olarak, yatırımcılar artık Cardano, Filecoin, Maker, Uniswap ve yearn. finance ile ticaret yapabilirler. Ayın sonunda bu listeye dört kripto para birimi daha eklenecek: Aave, Algorand, Compound ve Cosmos. Swissquote, toplam 21 işlem yapılabilir sanal para birimi ile İsviçre'de kripto para birimi ticareti alanında en geniş teklif sunan bankadır.

Yatırımcılar artık Cardano (ADA), Filecoin (FIL), Maker (MKR), Uniswap (UNI) ve yearn. finance (YFI) ile Aave (AAVE), Algorand (ALGO)), Compound eklenecek kripto para birimlerini alıp satabilirler. (COMP) ve Cosmos (ATOM) ayın sonunda. Müşteriler, yatırımlarını EUR veya USD cinsinden, kolay, güvenli ve uygun koşullarda, ticaret hesapları aracılığıyla gerçekleştirirler. Müşteri talebi ve ticaret için mevcut olan likidite, yeni kripto para birimlerinin seçiminde ağırlık kazanan belirleyici unsurlardır.

Swissquote böylece kripto para ticaretinde öncü konumunu öne sürüyor. Temmuz 2017'de bireyler için sanal para ticareti başlattıktan sonra, Swissquote bu alandaki teklifini genişletmeye devam etti. Swissquote'un beklentilerini aşan bu segment, gelir açısından önemli bir yapı taşı haline geldi. Mart 2021'de, Swissquote zaten kripto para birimlerinde müşteri varlıklarında 1,8 milyar CHF'yi yönetiyordu. Swissquote, profesyonel kripto para birimi alım satım hizmetlerinin yanı sıra bir saklama bankası teklifi sunduğu kurumsal müşteriler için de yelpazesini sürekli genişletiyor.

Etiketler