iPhone 14 lansman tarihi belli oldu! iPhone 14 ne zaman çıkacak?

Son zamanların teknoloji devleri arasında yer alan Apple’ın yepyeni gözdesi olan iPhone 14 çıkış tarihi ile ilgili yeni ayrıntılar gelmeye devam ediyor.

iPhone 14 lansman tarihi belli oldu! iPhone 14 ne zaman çıkacak?

Apple’ın son telefonu iPhone 14 çıkış tarihi özellikle teknoloji meraklılarının merak ettiği konular arasında yer alıyor. Rengi, özelliği, lansman tarihi, fiyatı gibi pek çok konu hakkında araştırma yapılırken iPhone 14 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Peki, iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14 özellikleri neler?

Eylül ayına sayılı günler kala iPhone 14 ne zaman çıkacak? Sorusu araştırılmaya başlandı. Teknoloji tutkunları tarafından araştırılan iPhone 14 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Gerek işletim sistemi gerek ise kendine has özellikleriyle ön plana çıkan iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14 özellikleri neler?

iPhone 14 7 Eylül’de tanıtılacak!

iphone 14

Son aldığımız duyumlara göre iPhone 14 lansman tarihi 7 Eylül olarak belirlendi. Yapılacak olan lansmanda iPhone ile beraber ayrıca Apple Watch, iPad ve Mac de tanıtılacak. Artış gösteren enflasyon oranları ve tedarik maliyeti sebebiyle iPhone 14 fiyatı iPhone 13’e göre yaklaşık olarak %15 oranında fazla olması bekleniyor.

iPhone 14 ne zaman çıkacak?

iPhone 14 ne zaman çıkacak sorusu teknoloji meraklılarının sorduğu en önemli sorudur. Eylül ayında gerçekleştirilecek olan lansmanda iPhone 14’ün de tanıtılması bekleniyor. Tanıtımı gerçekleştirildikten kısa bir süre sonra da satışa sunulacak.

iPhone 14 fiyatları ne kadar?

iPhone 14 fiyatları serisine göre farklılık gösterse de henüz net bir fiyat açıklanmadı. iPhone 14 fiyatı 799 dolar olurken, iPhone 14 pro max fiyatı 1199 dolar olması ön görülüyor.