LoL TBF 2022 bilet fiyatları ne kadar? LoL TBF 2022 bilet nasıl alınır?

İzmir’de gerçekleşmesi planlanan League of Legends Türkiye Büyük Finali Bilet Fiyatları araştırma konusu oldu. Peki, LoL TBF 2022 bilet fiyatları ne kadar?

LoL TBF 2022 bilet fiyatları ne kadar? LoL TBF 2022 bilet nasıl alınır?

League of Legends kısaca bilinen adıyla LoL, her yıl düzenlenen Türkiye Büyük Final etkinliğini bu yıl İzmir’de gerçekleştirecek. Türkiye’de ki 10. Yılını büyük coşkuyla kutlayacağının açıklanmasının hemen ardından LoL TBF 2022 bilet fiyatları araştırılmaya başlandı. Peki, LoL TBF 2022 bilet nasıl alınır? İşte, detaylar…

Esporun zirvesi olan LoL Türkiye Büyük Finali bu yıl İzmir’de gerçekleştirilecek. Oyunun hayranları tarafından final heyecanının yanı sıra LoL 10. Yıl Festivalinde birbirinden keyifli anlar yaşanacağı tahmin ediliyor. İşte, LoL TBF ile ilgili tüm detaylar.

LoL TBF 2022 ne zaman?

LoL TBF 2022

LoL TBF 2022 yılı kutlaması aynı zamanda 10. Yıl Festivali olarak karşımıza çıkacak. 9 Eylül 2022 ve 10 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve 16.00 da kapılarını seyircisine açacak olan festivalde yaşanacak etkinlikler ve topluluk buluşmaları hemen herkesin merak konusu oldu. Yapılacak etkinlikler ve buluşmanın hemen ardından LoL’ün efsane maçlarını izleyeceğiniz birlikte izleyelim etkinliği gerçekleştirilecek. Ayrıca festival alanında farklı farklı oyunlardan da puanlar toplanacak bu puanlarla da sunulan ödüllere sahip olunacak. Ayrıca LoL TBF 2022’de sürekli yapılacak olan soru cevaplar ve mini turnuvalar katılan kişileri memnun edecek.

LoL Türkiye Büyük Finalinde ise durumlar daha farklı. Topluluk buluşması, sahne etkinlikleri 2. Günde devam edecek ve LoL TBF 2022 saat 20.00 da İzmir Atatürk Açık Hava Sahnesinde start verecek. Maç önü programı adı verilen programda 10. Yıl özel ödülleri, yarışmalar, yarışmacılarla röportajlar ve farklı şovlar yer alacak.

LoL TBF 2022 bilet fiyatları ne kadar?

LoL TBF 2022 bilet fiyatları KDV dahil 100 TL açıklandı. Bu arada Riot Games de örnek alınası bir davranış sergileyerek tüm bilet gelirlerini sosyal sorumluluk projesine bağışlayacağını aktardı. LoL TBF 2022 biletinizi bastırmaya gerek kalmadan mobil biletinizi göstererek etkinlik alanına giriş yapabilirsiniz.

LoL TBF 2022 Bilet

LoL TBF 2022 bilet nasıl alınır?

LoL TBF 2022 bilet almak isteyen kişiler için bilet satışları bugün itibariyle başladı. Bilet satın almak isteyen kişilerin BU ADRESE giriş yaparak KDV dahil 100 TL karşılığında bilet satın alabilir. Bilet satışları blok şeklinde yapılacağı için bilet alırken seçtiğiniz blokta istediğiniz alana oturabileceksiniz.

LoL TBF 2022 ödülleri neler?

LoL TBF 2022 ödülleri özellikle etkinliği sabırsızlıkla bekleyenlerin merakını artırmaya yetti. Biletli bir seyirciyseniz alana giriş yaptığınız andan itibaren hediye kazanmaya başlayacaksınız. Bu hediyeler hakkında ipucu verecek olursak biri Solmuş Gül Syndra Kostümü desek yeterli olur galiba. Fakat bu kostümü yalnızca Türkiye sunucusunda kullanabileceksiniz. İlaveten Usta İşi Sandık Seti, Hextech seti gibi ödüller kazanabileceksiniz. Toplamda 18.000 Hextech Seti şanslı seyirciyle buluşturulacak.

LoL TBF 2022 kuralları

LoL TBF 2022 kuralları öyle sert olmasa da etkinliğe katılacaksanız ufak tefek dikkat etmeniz gereken şeyler elbette var. Örneğin bilet aldınız fakat gelemeyecek durumdaysanız size kostüm hediye edilmeyecektir. Çünkü kostüm hediyesi yalnızca girişte hediye edilecek kod kartlarıyla verilecek. Etkinlik alanında fotoğraf çekmek tüm kullanıcılara serbest olurken dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır. Yalnızca etkinlik alanında yer alan bölümlerden yiyecek ve içecek temin edebilirsiniz.