INVEO Yatırım Holding hisse analizi ve hedef fiyatı

INVEO hissesi, Gedik Yatırım ortaklığından meydana gelmiş bir iştiraki bir şirkettir. İNVEO hissesi enflasyon rallisine ayak uyduramamasından dolayı yatırımcıları INVEO hissesi düşüşe devam edecek mi? Ne zaman yükselecek gibi sorular sıkça sorulmaya başladı.

INVEO Yatırım Holding hisse analizi ve hedef fiyatı

INVEO hisse analiz

INVEO hissesi halka arz olduğu dönemde 0,22 TL'den halka arz olmuş daha sonra ise tarihi zirvesi olan 64,72 TL zirvesini 2021 Şubat döneminde yaşamıştır. Daha sonrasında düşüş trendine giren ve haftalık grafiklerde ölü kedi sıçramaları ile birlikte düşüşe devam eden INVEO hissesi canlı fiyatı 32.48  TL etrafında işlem görmeye devam ediyor.

Bununla birlikte haftalık grafiklerde yükselen kanalın dibinden aldığı destekle birlikte enflasyon rallisinin başlangıcından bu yana yaklaşık yüzde 11 kadar yükseliş gösteren hissede ralli devamında eşlik edemedi ve son haftada değer kaybetti.INVEO hisse, gedik yatırım hisse

INVEO hisse hedef fiyat

INVEO hissesi ile ilgili çalışmalar yapan analistler INVEO hissesi hedef fiyat olarak farklı sonuçlar ve yorumlar elde etmiştir. Her iki yorumda bulunan analistlerin fikirlerini raporumuda hep birlikte inceleyelim.

INVEO yükseliş senaryosu: INVEO hissesi ile ilgili önümüzdeki yıllarda yükseliş öngörüsü bulunan analistler INVEO hisseleri ile ilgili tüm GAP boşluklarının kapandığını ve devam formasyonu olarak tekrar yükseliş göstergesine girdiğini dile getirdi. Hedef fiyat olarak tarihi zirvesinden 20 lira yukarıda 84 lirayı gösteren analistler. Faaliyet alanın hisse fiyatları üzerinde en büyük etken olduğunu dile getirdi.

INVEO düşüş senaryosu: INVEO hissesi ile ilgili düşüş senaryosu yorumu yapan analistler, gerekçe olarak 2022 ve 2023 yılında tüm dünyanın ekonomik açıdan büyük sıkıntılara gireceğini ve INVEO hissesinin de faaliyet alanı gereği potansiyel şirketlere yatırım yaptığını göz önünde bulundurarak şirketin zarar etme olasılığının yüksek olduğunu dile getirdi. INVEO hissesi hedef fiyatını ise 18 lira seviyesine kadar düşürdü.

INVEO hissesi grafik yorum

INVEO hissesi analiz, INVEO hissesi grafik yorum

INVEO hisselerinde 18 Şubat tarihinde başlayan düşen trendine hala devam ediyor enflasyon rallisi ile düşen kanalından dibinden bir miktar tepki almış olsa bile düşüş trendinde herhangi bir bozulma görülmüyor. 

Stoch RSI göstergelerinde ise sınırlı yükseliş olmasına karşılık çok yukarıda olması hissesinin yatırımcılarına adeta bir uyarı gibi duruyor.

INVEO teknik destek ve direnç noktaları şöyle sıralanıyor, 

Destekler: 29.92 - 26.48 - 23.46
Dirençler: 35.0 - 38.28 - 41.30 - 50.56

INVEO hissesi mali raporlar

96.000.000 TL sermayesi olan INVEO şirketi, faaliyet gösterdiği sektörde veya iş kolunda gösterdiği başarıya ulaşmış veya başarılı olması öngörülen şirketlere yatırım yaparak şirket hayatını sürdürmeye devam ediyor.

INVEO hissesi tarihçesi

1998 yılında faaliyete geçen ve potansiyelli şirketlere yatırım yapan INVEO hissesi kuruluşunun 1 yıl ardından halka arz oldu yüzde 18'lik bir halka açıklığı olan hissenin payları 22 yıldır işleme konu olmaya devam ediyor. 

INVEO INVEO YATIRIM HOLDING A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 47.16
Satış 47.2
Değişim 1.1%
Son Değer 47.2
En yüksek 48.6
En düşük 46.4
Haftalık Değişim 8.406%
Aylık Değişim 13.7349%
Yıllık Değişim 13.0809%
Etiketler