KONTR hisse analizi ve hedef fiyatı

KONTR hissesi 2020 yılının sonunda halka arz furyasının öncülerinden biri olma özelliğini taşıyor ve yatırımcısına ilk döneminde çok fazla getiri sağladığını söylemek mümkün. Bununla birlikte KONTR hissesi alınır mı? KONTR hissesi daha fazla düşer mi? gibi sorularının hepsi bu raporda.

KONTR hisse analizi ve hedef fiyatı

KONTR hisse analiz

KONTR hissesi halka arz olduğundan bu yana yatırımcıların dikkatini üzerine çekmeye devam ediyor. Canlı KONTR hisse fiyatı 71,40 TL olmakla birlikte tarihi zirvesi 109 liradır. Bununla birlikte KONTR hissesi çok yeni bir listeleme olmasıyla birlikte hala çiçeği burnunda bir hisse bu sebeple yatırımcılarında heyecan hala taşınmaya devam ediyor. KONTR hissesi faaliyet alanı itibariyle geleceği parlak şirketlerden biri gibi durmaya devam ettiğini dile getiren analistler şirketin doğru politika izlemesi ve şirket hisselerini manipülasyon yaparak geçim sağlayan piyasa yapıcılarının eline düşürmemesi halinde çok daha değerli bir hisse olacağına inanıyor.

KONTR Hisse hedef fiyat

KONTR hisselerinde piyasa analistleri birden fazla görüşe sahip. Yükselişin devam edeceği ve çok daha yüksek fiyatlara gelebileceğini düşünen analistler ve KONTR hissesinin artık hedef yönünün aşağı olduğunu düşünen analistler olarak ikiye ayrılan topluluk fikirlerinin ikisini de raporumuzda inceleyelim.

KONTR hissesi yükseliş senaryosu: 2022 yılının içinde yükselişini sürdüreceğini düşünen analistler KONTR hissesi hedef fiyat olarak 160 liraların hayal olmadığını dile getirdiler. Gerekçe olarak birçok yatırımcının hissenin halka arz fiyatının hala çok üzerinde işlem görmeye devam etmesi.

KONTR hissesi düşüş senaryosu: 2022 yılının içerisinde KONTR hissesi için düşüş tahmininde bulunan analistler hissenin hareketini 2022 yılının ilk çeyreğinde tamamlayacağını ve düşüş trendine gireceğini dile getirdiler. 

KONTR grafik yorum

kontr hisse analiz

Kontr hissesinde görülen net bir formasyon henüz oluşmuş değil bununla birlikte yükselen regresyon kanalı yeşil paralellerle gösterilmiş olmakla beraber kanal dinine çok yakın seyretmeye devam ediyor. Kanal dibinden alacağı olası destekle birlikte tekrar yukarı yön bulabileceği gibi kanal desteğini kırdıktan sonra yeni trendini düşene çevirebilecek potansiyeli olduğunu da dile getiren analistler Borsa İstanbul'da yaşanan rallinin bitmesi ile birlikte hisselerin akıbetinde gerçek fikir sahibi olabileceğimizi dile getiriyorlar.

KONTR hissesi teknik destek ve direnç noktaları şöyle sıralanıyor,

Destekler: 70,40 - 63,40 - 52,20
Dirençler: 81,90 - 89,30 - 109

Kontrolmatik şirketi tarihçesi

KONTR hissesi piyasa değeri 2.765.240.625 TL olmakla birlikte yüzde 23,81'i halka açık şekilde işleme konu oluyor. İşlemde olan hisse senedi ise 38.062.500 adet ile sınırlandırılmış durumda.

KONTR KONTROLMATIK TEKNOLOJI ENERJI ve MUHENDISLIK A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 231.7
Satış 231.8
Değişim 0.9%
Son Değer 231.8
En yüksek 237
En düşük 229.9
Haftalık Değişim -8.0158%
Aylık Değişim -1.1513%
Yıllık Değişim 6.8202%
Etiketler