İmamoğlu’ndan Erdoğan’a sert sözler: Keşke yaşatsalar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert sözler söylendi.

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a sert sözler: Keşke yaşatsalar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Silivri Boğluca Yaşam Vadisi’nin açılışına katıldı. Yapılan açılışta Cumhurbaşkanı’na sert sözler söylendi. 150 Günde 150 Proje maratonu adı altında bugün Silivri Boğluca Yaşam Vadisinin açılışı gerçekleştirildi. Doğudan batıya şehrin 39 ilçesine aynı hizmeti vermekte kararlı olduklarını vurgulayan İmamoğlu tarafından söylenen sözler herkesi etkiledi.

İmamoğlu: Keşke her belediye bunu yapsa

Ekrem İmampğlu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından bugün Silivri Boğluca Yaşam Vadisinin açılışına katıldı. Açılışta Cumhur İttifakı içerisinde kreş için yer yapan tek belediye olduğunu belirten İmamoğlu, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür etti. İmamoğlu tarafından:

Tahsis etti, biz de yaptık. Keşke her belediye bunu yapsa. Volkan Bey Silivri’de hizmet verirken başka Silivrililer var da biz hizmet ederken başka Silivriler mi var? İnsanımıza hizmet ediyoruz. İlçe belediye başkanlığı yaptım. Benim yaşadığım sıkıntıları ben Volkan Bey’e çektirmem. Bu anlayış, ülkemize yayılmalı. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu kürsüden teşekkür edebileceğimiz bir iş birliğimiz olsa keşke. Sayın Cumhurbaşkanına, bakanlara buradan teşekkür etmeyi yürekten isterim. Bana bunu yaşatmadılar, yaşatmıyorlar. Keşke yaşatsalar açıklaması yapıldı.