Bir cinayet haberi daha: Cani adam eşini ve 3 kızını öldürdü

Cinayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Bir cinayet haberi de Şırnak’tan geldi. Cani adam eşini ve 3 kızını öldürdü.

Bir cinayet haberi daha: Cani adam eşini ve 3 kızını öldürdü

Şırnak’ın İdil ilçesi Yeni Mahalle mevkiinde yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. Gece saatlerinde cani şahıs eşini ve 3 kızını öldürdü. Cani şahsın katliamından sonra yandaki evin bahçesinde uyuyan çocukları da öldürmek için harekete geçtiği fakat komşular gelince teslim olduğu söylendi.

Şırnak’ın İdil İlçesi Yeni Mahalle Botaş Caddesinde gece 01.30 esnalarında Hasan Karaaslan evde uyuyan eşi Leyla, kızları Derya, Melek ve Şerife Karaaslan’ı pompalı tüfek ile kafalarından vurarak öldürdü. Daha sonra silahıyla beraber polise teslim olan cani adam göz altına alınırken olay yerine sevk edilen polis ekipleri 4 kişinin cansız bedenini buldu.

Bahçede uyuyan çocuklarını da öldürmek istemiş!

Şırnak cinayet

Eşinin ve 3 kızının canına kıyan cani adam daha sonra bahçede uyuyan yaşları küçük biri erkek iki çocuğunu da öldürmeye yönelmiş. Silah seslerini duyan komşular bahçeye gelince öldürmekten vazgeçerek polise teslim olmuş. Toplam 8 çocuğu olan Hasan Karaaslan’ın 2 çocuğu da Karadeniz’e fındık toplamaya bir diğer çocuğunun da İstanbul’da üniversite öğrencisi olduğu tespit edildi. Önce kızlarını sonra da silah sesine uyanan eşini öldüren Hasan Karaaslan gözaltına alındı.