İki çocuk annesi vahşice katledildi!

Adana'da yaşayan Şermin Sarı (33) 2 yıl önce boşandığı eşi Erhan Poyraz tarafından (35) başı taşla ezilerek öldürüldü. Vahşice öldürülen Şermin Sarı'nın iki kızına anneanneleri Durdu Sarı (57) sahip çıktı.

İki çocuk annesi vahşice katledildi!

Adana'da Yüreğir ilçesinde Kazım Karabekir Mahallesinde müstakil bir evde oturan 2 çocuk annesi Şermin Sarı, şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşiyle 2 yıl önce boşandı. Bir süre sonra tekrar bir araya gelmek için anlaşan çift, beraber yaşamaya başladı. 

1 Eylül tarihinde arkadaşlarıyla dışarı çıkmak için hazırlanan Şermin Sarı ile Erhan Poyraz arasında tartışma alevlendi ve kavga büyümeye devam etti. Kavganın büyümesiyle Şermin Sarı kendisini döven Poyraz'ın elinden zor kurtulup kendini bahçeye attı. Bunun ardından hıncını almayan Erhan Poyraz bahçede yakaladığı Şermin Sarı'yı, kafasına taşla defalarca vurarak katletti ve kaçtı. 

İki çocuk annesi vahşice katledildi! - Resim : 1

‘Sen karışamazsın, istediğim zaman çıkarım’ deyince öfkelendim'

Erhan Poyraz kaçtıktan bir süre sonra polise teslim oldu ve ifadeleriyle şaşırttı. Polise teslim olan Poyraz ifadelerinde, 'Olay günü ‘Neden dışarı çıkıyorsun?’ diye sordum. Bana, ‘Sen karışamazsın, istediğim zaman çıkarım’ deyince öfkelendim' dedi.

Olayın ardından ortaya çıkan bir diğer gelişme ise geçtiğimiz ay eski eşi hakkında uzaklaşma aldırdığı Şermin Sarı'nın kararı 5 gün önce sone erdiğini belirtildi.

İki çocuk annesi vahşice katledildi! - Resim : 2

Hak ettiği cezayı alsın!

Kafasına taşla vurularak vahşice öldürülen Şermin Sarı'nın babası Cumali Sarı (61), kızının eski eşiyle zaman zaman tartışma yaşadıklarını ama çocuklar için bir arada olma kararı aldıklarını söyledi. Bunun ardından Sarı, 'Daha önce bir münakaşa ettiler. Nikahlıydı, ortalık yatışır diye şey yapmadık. Uzaklaştırma kararı vardı, çocukları bazen veriyorduk 2 gün onlarla kalıyordu. Hak ettiği cezayı alsın dedi.' sözlerine yer verdi.

İki çocuk annesi vahşice katledildi! - Resim : 3

Anneanneleri Şermin Sarı'nın çocuklarına sahip çıktı

Yaşanan vahşetten sonra Şermin Sarı'nın kızlarına anneannesi Durdu Sarı sahip çıktı. Sarı, çok zor günler yaşadığını belirterek, 'Çocuklarıyla ilgilenmiyordu. Sürekli kavga ediyorlardı. Her zaman tehdit ediyordu. ‘Çocuklarının babasıdır’ kızım diyordum. Çocuklarının hatırına hep alttan alıyordu. ‘Anne sen çok iyi niyetlisin’ diyordu. Onun serbest bırakılmasını istemiyorum kesinlikle' ifadelerine yer verdi.