İhtiyaç sahipleri dikkat: Banka kredi faizleri düşüyor

Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz indirimi sonrası bankalarda harekete geçti. Cumhurbaşkanı tarafından kredi faizlerinin düşürüldüğü açıklandı.

İhtiyaç sahipleri dikkat: Banka kredi faizleri düşüyor

Merkez Bankası tarafından indirilen politika faizlerinden sonra kredi faizlerinin düşüp düşmeyeceği araştırılmaya başlandı. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada faizin indirileceğini ve faizde tek haneli rakamlara ineceklerine değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada:

"Şu anda faiz lobileri çökmeye başladı ve artık faizde tek haneli rakama doğru iniyoruz. Özel sektör bankaları da faizlerini düşürmeye başladı. Ulaştırmada Malatya'yı Sivas'a bağlayan 104 kilometrelik Hekimhan yolunu, güzergahındaki 6 kilometreyi aşan 8 tünel. Dağları deldik. 8 tüneli ve 2,4 kilometreyi bulan 14 köprüsüyle birlikte resmen hizmete alıyoruz. İhale bedeli 711 milyon lira, güncel rakamla 2,6 milyar lira olan bu yol sayesinde güzergahtaki yolculuk süresi ne olacak biliyor musunuz? 35 dakika kısalacak.

Malatyalıya bu yakışır. Daha kısa zamanda uzun yolları ne yapalım? 'Kısaltalım' dedik. Aynı şekilde Battalgazi Kavşağı ve yolu ile Hanım Çiftliği Köprüsü'nü de bugün hizmete açıyoruz. Göç İdaremizin 400 kişilik geri gönderme merkezi başta olmak üzere çeşitli kurumlarımıza ait hizmet binaları ile Kızılayımızın üretim üssünün resmi açılışlarını da bugün buradan yapıyoruz" denildi.

Kredi faizleri düşecek!

Kredi faizleri düşecek

Geçtiğimiz günlerde Merkez Bankası tarafından açıklanan politika faizi indiriminden sonra kredi faizlerinin düşüp düşmeyeceği araştırılmaya başlandı. Önümüzde ki hafta başından itibaren bankaların faiz indirimine gitmesi düşünülmekte. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından faizin tek haneye  indirileceği açıklandı. Konuyla ilgili yeni açıklama geldiği takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.