HSBC: Türk havacılık sektörü normalleşme yolunda

HSBC bugün yayınladığı raporda, verilerin Türk havacılık sektörünün güçlü bir yaz dönemi geçirdiğine ve toparlanma patikasında ilerlediğine işaret ettiğini bildirdi.

HSBC: Türk havacılık sektörü normalleşme yolunda

HSBC bugün yayınladığı raporda, verilerin Türk havacılık sektörünün güçlü bir yaz dönemi geçirdiğine ve toparlanma patikasında ilerlediğine işaret ettiğini aktardı.

Risklerin var olmaya devam ettiğini fakat Kovid-19'a karşı aşılamada ilerleme ile beraber risklerin azalmakta olduğunu aktaran HSBC, takip etmekte olduğu Türk havacılık sektörü hisseleri için tavsiye ve hedef fiyatlarını gözden geçirdi.

Hava yolu ile karşı taşımacılığında ücretlerin güçlü olmaya devam etmesine bağlı faiz ve vergi öncesi kâr ve net kâr tahminlerini değiştirdiklerini belirten HSBC, Türk Hava Yolları tavsiyesini ''Tut''tan ''Al''a yükseltirken hedef fiyatını da 16,20 TL'den 16,90 TL'ye yükseltti.

Pegasus ve TAV için tavsiyelerini ''Al'' olarak devam ettiren HSBC, Pegasus için hedef fiyatını 96,20 TL'den 101,60 TL'ye çıkardı. TAV Havalimanları için hedef fiyatını 36,70 TL'den 36,50 TL'ye revize etti.

Etiketler