Her şey zamlanırken, ona indirim geldi! Tamı tamına 71 TL indirim yapıldı

Zeytin hasadının başladığı bugünlerde özellikle zeytinyağı fiyatları sıklıkla araştırılmaya başlandı. Bir market tarafından zeytinyağı fiyatlarına indirim yapıldığı açıklandı.

Her şey zamlanırken, ona indirim geldi! Tamı tamına 71 TL indirim yapıldı

Zeytinyağı ve ayçiçeği yağı fiyatları bildiğiniz gibi altınla yarışır nitelikte. Bugün bir market tarafından gelen indirimle herkesin yüzü güldü. CarrefourSA marketlerde yer alan bir zeytinyağı markasına indirim geldiği açıklandı. Gelen indirim vatandaşların yüzünü güldürmeye yeterken ayrıca indirimli olarak alınacak zeytinyağında stok sınırı olmadığı belirlendi.

Yapılan indirimle ilgili CarrefourSA internet sitesi üzerinden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada indirimli ürün satışlarının başladığı belirlendi ve bazı ürünlerde de indirim yapıldığına değinildi. CarrefourSA internet sitesi üzerinden yapılan duyuru kapsamında Komili Ege Sızma Yumuşak Zeytinyağı 2 Litre zeytinyağı fiyatı daha önce 213,90 TL olurken toplam 71 TL bir indirim yapılarak fiyatı 142,90 TL’den satışa sunulacağı duyuruldu.

Sadece 12 TL’den satılıyor!

Zeytinyağı fiyatı

CarrefourSA tarafından satışa sunulan bazı ürünler indirimli olarak satışa sunuluyor. Yapılan duyuru kapsamında indirimli olarak sunulan ürünler içerisinde:

Komili Ege Sızma Yumuşak Zeytinyağı 2 Litre 142,90 TL'den

Tat Osmancık Pirinç 1 kilogram 28,95 TL’den,

Öncü Domates Salça 1650 gram 89,90 TL’den,

Tat Tatlı Biber Salçası 550 gram 29,95 TL’den,

Bizim Mutfak Et Bulyon 24’lü 12,71 TL’den,

Tat Haşlanmış Barbunya 800 gram 26,21 TL’den,

Söke Un 2 kilogram 27,92 TL’den,

Sırma Ayçiçek Yağı 4 litre 139,90 TL’den satışa sunulmaktadır.