Beklenmedik zam! Fiyatı 315 TL oldu

Son zamanlarda gelen zamlar dijital platformları da etkiledi. Etkilenen bir platform da Apple TV+ oldu. Apple TV+, Apple Music hizmetlerine zam geldiği açıklandı.

Beklenmedik zam! Fiyatı 315 TL oldu

Apple tarafından hiç umulmadık bir zam kararı geldi. Gelen zam kararı herkesi şaşkına çevirdi. Apple tarafından alınan kararla Amerika Birleşik Devletlerinde artış gösteren lisans maliyetleri öne sürülerek Apple Music ve Apple TV+ hizmetlerine zam yapıldı. İlk kez zam yapılması herkesi etkilemeye yetti. Bu paketlerin harici Apple tarafından Apple One paketlerine de zam yapıldığı duyuruldu.

Apple fiyatı

Apple tarafından alınan zam kararı gündeme bomba gibi düştü. Apple Music aylık fiyatı 9,99 dolar iken 10,99 dolara yükseldi. Apple TV+ fiyatı 4,99 dolar iken 6,99 dolara yükseldi. Ayrıca Apple One paketi de 14,95 dolar iken 16,95 dolara yükseldi. 16,95 dolar ise Türk lirası olarak 315 TL’ye tekabül etmektedir.

Apple Güncel fiyatları

Apple tarafından alınan kararla Apple Music, Apple TV+ ve Apple One fiyatlarına zam geldiği duyuruldu. Gelen zamla da güncel fiyatlar değişti. Bu kapsamda fiyatlar:

Apple Music

Bireysel Paket: 9.99 dolar / 10.99 dolar

Aile Paketi: 14.99 dolar / 16.99 dolar

Bireysel Paket yıllık: 99 dolar / 109 dolar

Apple TV+

Aylık Paket: 4.99 dolar / 6.99 dolar

Yıllık Paket: 49.99 dolar / 69.99 dolar

Apple One

Bireysel Paket: 14.95 dolar / 16.95 dolar

Aile Paketi: 19.95 dolar / 22.95 dolar

Premier Paket: 29.95 dolar / 32.95 dolar

Apple tarafından ilk kez zam! 

Apple tarafından Apple Music, Apple TV+ ve Apple One abonelik fiyatlarına ilk kez zam yapıldığı duyuruldu. Apple tarafından konuya ilgili yapılan açıklamada: 

“Apple Music, Apple TV+ ve Apple One abonelik fiyatları bugünden itibaren artacak. Apple Music’teki değişiklik, lisans maliyetlerindeki artıştan kaynaklanıyor ve buna karşılık sanatçılar ve şarkı yazarları, müziklerinin akışı için daha fazla kazanacaklar. Ayrıca Apple Music’i dünyanın en iyi dinleme deneyimi haline getiren yenilikçi özellikler eklemeye devam ediyoruz.

Apple TV+’ı çok düşük bir fiyata tanıttık çünkü sadece birkaç dizi ve filmle başladık. Üç yıl sonra, Apple TV+, dünyanın en yaratıcı hikaye anlatıcılarından çok sayıda ödüllü ve geniş beğeni toplayan dizilere, uzun metrajlı filmlere, belgesellere ve çocuk ve aile eğlencesine ev sahipliği yapıyor” denildi.