Hat sahiplerini sevindirecek haber geldi: İnternet paketi hediyesi…

Ziraat Bankası ve Türk Telekom işbirliği sayesinde müşterilerine özel internet paketi hediyesi verilecek. Peki, Türk Telekom’dan hediye internet paketi kazanmak için neler yapılmalıdır? İnternet paketi kampanyası ne zamana kadar sürecek? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar…

Hat sahiplerini sevindirecek haber geldi: İnternet paketi hediyesi…

Türk Telekom ve Ziraat Bankası arasındaki işbirliği çalışmaları müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. ‘’Emeklinin Artısı Ziraat’te’’ kampanyasının yoğun ilgi görmesi yeni bir kampanyanın fitilinin ateşlenmesini sağladı. Ziraat Bankası müşterilerine özel hazırlanan kampanya kapsamında hediye internet paketi veriliyor. 2 GB internet kullanımının bir ay boyunca bedava olarak hattınıza yüklenmesini sağlayan kampanya başladı. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre kampanya 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Hediye internet paketinden sadece Türk Telekom hat sahipleri yararlanabilecek. 

Hat sahiplerini sevindirecek haber geldi: İnternet paketi hediyesi… - Resim : 1
Ziraat Bankası internet hediye başvurusu


Kamu ve özel bankaları tarafından müşterilerinin ‘’otomatik ödeme talimatı’’ vermesi için teşvik edici kampanyalar hazırlanıyor. Otomatik ödeme talimatı müşterinin banka üzerinden işlem yapma güvencisi verdiği için bankalar için önem taşıyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası’nın tercih ettiği kampanya modeli ‘’internet hediyesi’’ oldu. Ziraat Bankası müşterilerinin otomatik ödeme talimatı vermesi halinde 2 GB internet hediye edilecek. Türk Telekom hatlarına yüklenecek olan internet hediyesi için ek bir ücret talep edilmeyecek.

İnternet hediyesi kampanyasından bir müşterinin tek seferlik yararlanma hakkı bulunuyor. Ayrıca, kampanya detayları bölümünde açıklandığına göre otomatik ödeme talimatının Türk Telekom ödemelerini kapsaması şartı sunuluyor. Elektrik, su, doğalgaz vs. gibi aylık ödemeler için verilecek otomatik ödeme talimatı hediye internet paketi içerisinde değerlendirilmiyor. Kampanyaya başvuru işlemleri Ziraat Bankası ATM, internet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetleri üzerinden gerçekleştirilebiliyor. 


Detaylı bilgi için tıklayınız