Harekete geçen Bitcoin'ler heyecan yarattı!

Whale Alert tarafından açıklanan ve arkasındaki tahminlerle gündeme gelmeye devam eden Bitcoin'ler hakkında neler konuşuluyor? Hareket haline geçen BTC'ler için son olarak Satoshi iddiası geldi!...

Harekete geçen Bitcoin'ler heyecan yarattı!

Whale Alert, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla 2009 yılından bu yana hareketsiz kalan 150 Bitcoin'in hareketlilik gösterdiğini açıkladı. Belirtilen BTC'erin ilk kez aktive olduklarını belirten Whale Alert, yaptığı bir dizi paylaşımla merak uyandırdı.

Yapılan açıklamalarda üç dev Bitcoin adresinin, dakikalar içinde 150 adet Bitcoin'i harekete sürüklediği yer aldı. Belirtilen adreslerin en son Kasım 2009 tarihinde hareketlilik gösterdiğini belirten Whale Alert, en son hareket ettikleri tarihlerde Bitcoin'in 0,001 dolar seviyelerinde olduğuna dikkat çekti. 150 adet olarak belirtilen Bitcoin'lerin şu an ise fiyatlarının toplamı 6,5 milyon dolara tekabül ediyor.

Satoshi iddiası heyecan yarattı!

Bilinmezliğini koruyan Bitcoin'lerin ise Satoshi‘ye ait olunduğu düşünülüyor. Harekete geçen 3 bitcoin hesabı üzerinden tahminler yürütülmeye devam edilirken, Satoshi'nin aktif olarak 2010 tarihinde son çevrimiçi yorumlara katılması ise tahminleri güçlendiriyor.

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Fed raporlarıyla yükselişe geçmesi beklenen Bitcoin ise son günlerde kritik fiyat seviyelerinde hareketini sürdürüyor. Son haftalarda aşağı yönlü hareket eden Bitcoin, 43.500 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Bitcoin'de yaşanılan dalgalanma ve düşüş grafiği ise Ethereum (ETH)'a da etki gösterdi. Ethereum (ETH) yaşanılan düşüşle 3.300 dolar seviyelerine indi. Anlık kripto para birimlerinin toplam değeri ise CoinMarketCap verilerine bakılarak 2,01 trilyon dolar seviyelerine ulaştı.