Ripple’dan yenilikçi NFT hamlesi!

Son yapılan açıklamayla NFT dünyasında heyecan yaratan Rippler, NFT pazarları için çalışmalarını sürdürüyor. NFT piyasası için ciddi bir fon sağlayan Ripple, yeni standardını duyurdu!

Ripple’dan yenilikçi NFT hamlesi!

Son yapılan açıklamayla NFT dünyasına bomba gibi düşen Ripple, NFT uygulamaları oluşturmak için yeni bir çalışma gerçekleştirdiğini doğruladı. Ripple tarafından yapılan açıklamada, XRP Ledger üzerinde daha gelişmiş ve daha yenilikçi NFT uygulamaları için özel çalışmaların yapıldığı ve bu çalışmalar doğrultusunda yeni bir standart geliştirildiği belirtildi.

XRP Ledger üzerinden yeni NFT uygulamalarının oluşturulmasını sağlayan XLS-20 standartını kamuoyuna duyuran Ripple, yenilikçi ve gelişmiş NFT yapım uygulamaları için yaklaşık 250 milyon dolarlık yatırım yaptığını açıkladı. 250 milyon dolarlık yeni fon ile XLS-20 standardının daha gelişmesini hedefleyen Ripple, yenilikçi NFT yapım uygulamalarına yardım etmeyi hedefliyor!

2021 yılında başlayan ve her geçen gün adından daha da sık söz ettiren NFT'lere karşı artan ilgiyi görmezden gelmeyen Ripple, yaptığı çeşitli çalışmalarla da sektöre yönelik önce olmak istiyor. Son bir yılda açılan ve aktif olarak piyasada yer alan pazar sayılarındaki artışa da dikkat çeken Ripple, son olarak duyurduğu ve gelişimini sürdürdüğü XLS-20 ile pazar standartlarını daha da yukarıya çekmeyi planlıyor.

XRP kaç dolar?

Son bir aydır artış gösteren grafiğiyle dikkat çeken XRP, son günlerde Bitcoin merkezli yaşanan düşüşün ardından rotasını terse çevirdi. 0,9 dolar direncinden reddedilmesinin ardından kayıp yaşayan XRP, aktif olarak 0.78 dolardan işlem görmeye devam ediyor.