Gelir belgesiz 30 bin TL kredi müjdesi

Edinilen bilgilere göre Vakıfbank müjdeyi verdi! Özellikle sigortalı halde çalışma gösteren kişilere gelir belgesi aramadan 30 Bin TL ödeme yapılıyor! Gelir belgesiz 30 bin TL kredi müjdesi Vakıfbank'tan geldi!

Gelir belgesiz 30 bin TL kredi müjdesi

Edinilen bilgilere göre Vakıfbank müjdeyi verdi! Özellikle sigortalı halde çalışma gösteren kişilere gelir belgesi aramadan 30 Bin TL ödeme yapılıyor!

Vakıfbank özellikle sigortalı halde çalışan kişilere gelir belgesi aramaksızın 30 bin TL ödeme yapıyor! Vakıfbank tarafından yapılan duyuruyla beraber nakit ihtiyacı olan kişilerin yüzü güldü. 36 ay vadeli olarak verilecek bu krediyle herkese yardımcı olmak isteyen Vakıfbank, içerisinde bulunduğumuz zorlu şartlarda vatandaşa yardımcı olmaya çalışıyor. Bundan ötürü 36 ay vadeye kadar devam eden kampanyalar ön plana çıkarmaktadır. 50 yaş altı vatandaşlara gelir belgesiz 30 bin TL veriliyor!

Vakıfbank ile gelir belgesiz 30 bin TL kredi alabilirsiniz

Gelir belgesiz 30 bin TL kredi

Vakıfbank son zamanlarda düşük faizle vatandaşa verdiği kredilerle adından bahsettirmektedir. Bu durumun en önemli sebebi de banka tarafından verilen düşük faizli kredilere herkesin ilgi göstermesidir. Vakıfbank kampanyalar dahilinde 30 bin TL kredi almak isteyen kişiler için müjdeyi verdi. Bu krediyi almak için en önemli şart altı aydır aynı iş yerinde çalışıyor olmanızdır. Böylece 30 bin TL krediyi gelir belgesiz ve kefilsiz kolay bir şekilde alabileceksiniz.

Vakıfbank aracılığıyla yeni bir krediye başvuru yapacak olan kişiler en yakın şubeye giderek başvuru yapabilirler. İnternet üzerinden veya mobil şube üzerinden yapılan başvurular bu kredide geçerli olmamakla beraber bankanın kendi müşterisi olduğunuzda daha düşük faizle krediyi alabileceksiniz.