GAU Token, global borsalarda listelenecek

Gamer Arena ekibi, GAU Token'ı çeşitli global kripto para borsalarında listelemek için görüşmelere devam ediyor.

GAU Token, global borsalarda listelenecek

Gamer Arena, yeni nesil rekabetçi dijital oyunlarda benzer yeteneğe sahip rakipleri çevrimiçi bir arenada karşı karşıya getirerek oyunculara para kazanıp kendilerini kanıtlama fırsatı sağlayan rekabetçi bir oyun platformudur. Platform 2020 yılının mart ayından bu yana aktiftir. Mobil, bilgisayar, tablet ve konsollarda oynanan oyunlarda birebir düellolara ve tekil/çoklu katılım sağlanabilen turnuvalara izin verilmektedir. 

Global borsalara geliyor

İlk defa ICRYPEX'te listelenen Gamer Arena Utilility Token'ın (GAU) bir aylık kilit süresi dolmak üzere. GAU Token'ı ön satıştan satın alan kulanıcıların kilitli tokenlerı dün gece 00.00 itibarıyla açıldı. 26 Kasım tarihinde gerçekleştirilen halka arzından bu yana yüzde 400 oranında yükselen ve güçlü fiyat artışları yaşayan GAU Token, ön satış fiyatının (0,15 TL) dört katına çıktı Gamer Arena ekibinin GAU Token'ı ICRYPEX'ten sonra çeşitli global kripto para borsalarında listelemek için görüşmeleri sürüyor. 

Ethereum tabanlı Utililty Token olan GAU Token, Türkiye'de ilk defa ve yalnızca ICRYPEX'te listelendi. GAU Token'ın kullanıldığı rekabetçi e-spor platformu olan Gamer Arena, yurt dışı açılımlarına Orta Doğu ve Kuzey Afrika ile başlayarak 2022 yılının üçüncü çeyreğinde Avrupa ile devam edecek. Bu açılma, GAU Token için global bir 'Metaverse Oyun' projesine dönme fırsatı olacak.

Gamer Arena ekibinin GAU Token'ı ICRYPEX'ten sonra çeşitli global kripto para borsalarında listelemek için görüşmeleri sürüyor. 

GAU Token ödüllü turnuvaları düzenlenecek

GAU'nun Gamer Arena platformuna entegrasyonu ile oyuncular, GAU Token'larını özel düello ve turnuvalarda kullanabilecek. GAU Token, e-spor maçlarındaki düello ve turnuvalara katılmak için ödeme aracı olarak da kullanılacak. Öte yandan gelecek günlerde satışa çıkacak olan Gamer Arena NFT projelerini satın almak için belirlenecek sayıda GAU Token ön koşul olacak. 

Kullanıcılar, büyük çaplı turnuvalarda ve etkinliklerde GAU Token ile bir araya gelecek. 25 Aralık 2021 tarihi itibarıyla GAU, Gamer Arena platformunda mücadelelere katılmak için kullanılmaya başlanıyor. 330 bin kullanıcısı bulunan platformda GAU Token'a geçiş ile yılbaşı etkinlikleri de başlayacak. 15 gün sürecek olan etkinliklerde 12 farklı oyunda toplam 50 özel turnuva gerçekleşecek ve toplam 140 bin GAU Token değerinde dev ödül havuzu başarılı kullanıcılar tarafından paylaşılacak.

3 farklı oyunda da profesyonel takımların katılacağı turnuvalar gerçekleşecek ve karşılaşmalar dünyanın en büyük oyun canlı yayın platformu Twitch'ye yayınlanıyor olacak. Etkinlikte turnuvaların yanında platformda oynanan mücadelelerde ayrıca GAU Token ödülleri de verilecek ve 15'in üzerinde sosyal medya fenomeniyle kampanyalar gerçekleştirilecek.