Dusk coin nedir? Dusk coin yorum

Dusk coin gizlilik odaklı bir proje olarak öne çıkarken işletmelerin operasyonlarını düzene sokmak ve yeni iş modellerinin gelişimini hedefleyen ve buna dair finansal uygulamaların üretimini sağlayan protokoldür.

Dusk coin nedir? Dusk coin yorum

Dusk coin nedir?

Dusk coin nedir sorusunun cevabı şöyle özetlenebilir. Dusk kripto para Ethereum blok zincirine dayanan bir kripto para birimidir. Çoğu kripto para gibi Bitfinex, Binance ve Kraken gibi borsalarda işlem görmektedir. Diğer kripto para birimlerinin aksine anonimdir ve anonim yatırım için mükemmel bir seçim olarak değerlendirilmektedir. Dusk ağı kullanıcıların bitcoinlerini kullanarak işlem yapmalarına olanak tanır ve birkaç büyük borsada listelenmektedir. Amacı dijital varlıkları depolamak ve değiştirmek için teknik engelleri kaldırmaktır.

Dusk coin gizlilik özelliklerine ek olarak diğer kripto para birimleriyle de uyumludur ve kendi güvenlik tokenini kullanır. Gizlilik odaklı bir kripto para birimidir ve şirketin güvenlik belirteci bir ödeme sistemi görevi görür. Geliştiricileri geleneksel para birimlerine göre daha güvenli ve istikrarlı bir alternatif olduğunu iddia etmektedir. Teknolojisi düzenlenmesi gerekenler de dahil olmak üzere bir dizi uygulamaya olanak tanımakta ve insanların anonim olarak işlem yapmasını mümkün kılmaktadır.

dusk coin nedir

Dusk coin projesi

Dusk coin projesi işlem sürecini güvence altına alma yeteneğinin yanı sıra gizlilik odaklı bir blok zinciridir. Bu platform XSC standardı tarafından desteklenmektedir ve yerel gizli akıllı sözleşmelere sahiptir. Bu ağ ölçeklenebilir kamu altyapısı, katı veri gizliliği ve anında zincirleme kesinlik sağlayarak finans sektörünün ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Bu finansal hizmetlerin ve uygulamaların özel ve güvenli bir ortamda çalışmasına olanak tanır.

Dusk Ağı bir güvenlik belirteci ağıdır. Merkezi bir yetkisi yoktur ancak katman 0 protokolü tarafından desteklenir. Bu nedenle kullanımı ve anlaşılması çok kolaydır. Dusk coin birçok kullanımının yanı sıra çeşitli farklı kripto para birimlerini saklamanıza ve göndermenize yardımcı olabilecek güvenli bir ağdır. Platform ayrıca dijital ürünlerin değişimini de kolaylaştırabilir. Ayrıca DUSK Binance üzerinden satın alınabilir. Ağ 2018'de kurulmuştur ve merkezi Amsterdam'dadır. Kar amaçlı bir aracı olan bir katman 0 protokolü de sürecin bir parçasıdır.

dusk coin geleceği

Dusk coin yorum

Dusk coin yorum kapsamında öne çıkan nokta ağın, gizlilik ve uyumluluk odaklı olması ve bu düzenlenmiş pazarların önemli bir yönü olarak belirtilmesidir. Dusk coin özel, şeffaf bir blok zinciri örneğidir. Bu ağ yatırımcılara verilerini gizli tutma yeteneği de dahil olmak üzere birçok fayda sağlamaktadır. Ayrıca birçok kripto para ile uyumludur.

Dusk coin özellikle akıllı sözleşmelerde mahremiyet ve anonimliğe odaklanmaktadır. Ağı Phoenix'e benzeyen ve güvenlik belirteçlerini desteklemek için tasarlanmış bir hibrit model üzerine kurulmuştur. DASH ağının DASH kripto parası Ayrılmış Bizans Anlaşması (SBA) konsensüs mekanizmasına sahiptir ve bu da onu Proof-of-Stake'den daha güvenli kılmaktadır. Bu sistem güvenliği sağlamak için iki tür algoritmayı birleştirir.

dusk coin yorum

Dusk coin geleceği

Gizliliğe odaklanmanın yanı sıra Dusk Network güvenlik belirteci pazarını hedefleyen bir protokol geliştirdi. Teknolojisi etkileyici olan ekip pazarın ihtiyaçlarını anlıyor gibi görünüyor ve sunma yeteneklerine güveniyor. Bu,çok fazla potansiyele sahip bir güvenlik belirtecinin bir örneğidir. Dusk Ağı DUSK adlı bir yardımcı program belirtecine sahip bir güvenlik belirteci ağıdır. DUSK işlemleri başlatmak, atom takaslarını kullanmak, akıllı sözleşmeleri dağıtmak ve ağda birincil ödeme yöntemi olmak için kullanılabilir. Ekip İtalya merkezli ve 15 yıldır blockchain endüstrisindedir. Bu kapsamda Dusk coin geleceği hakkında incelemede bulunurken halen uzun bir yolculuğun olduğunu da anlamaktayız.

Dusk coin hangi nereden alınır?

Kripto para birimi olarak da adlandırabileceğimiz Dusk coin Binance olmak üzere Bitfinex gibi diğer büyük borsalardan alınıp satılabilmektedir.

Dusk coin grafik

Dusk coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Dusk grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

dusk coin grafik

Dusk coin hedef fiyatı

Dusk coin hedef fiyatı 1 dolar seviyelerine gelmesi şeklinde belirlenmektedir. Bu kapsamda çeşitli belirsizliklerin de var olduğunu ve risklerin analiz edilmeden işlem yapılmamasını gerektiğini bilmemiz gerekmektedir.

Dusk coin ne kadar?

Dusk coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Dusk coin kaç dolar?

Dusk coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Dusk coin dolar bazında 0,71 dolar olarak belirtilebilir.

Dusk coin kaç TL?

Dusk coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Dusk coin TL bazında 8,8 TL olarak belirtilebilir.

Dusk coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 199,26M Dolar

Hacim: 127,180

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.