FTX, Tom Brady ve Gisele Bündchen ile uzun vadeli anlaşmada ortak oldu

FTX Trading Limited, şirketin yedi kez Super Bowl Şampiyonu Tom Brady ve Brezilyalı model Gisele Bündchen ile uzun vadeli bir anlaşmada ortaklık kurduğunu duyurdu.

FTX, Tom Brady ve Gisele Bündchen ile uzun vadeli anlaşmada ortak oldu

FTX Trading Limited, şirketin yedi kez Super Bowl Şampiyonu Tom Brady ve Brezilyalı model Gisele Bündchen ile uzun vadeli bir anlaşmada ortaklık kurduğunu duyurdu. Duyuruda, her iki ünlünün de FTX'te hisse sahibi olacağı ve ödemeleri kripto olarak alacağı açıklandı. NFL yıldızı Brady, FTX'in elçisi olarak görev yapacak, aktivist Bündchen ise FTX'in çevresel ve sosyal girişimler danışmanı rolünü üstlenecek.

NFL Yıldızı Tom Brady ve Brezilyalı Model Gisele Bündchen FTX'e Katıldı

FTX, ana akım spor ve ünlü ortaklıkları alanına girmeye devam ediyor ve 2021'de şirket çok sayıda ortaklık ve satın alma gerçekleştirdi. Örneğin, FTX NBA'nin Miami Heat arenasının isim haklarını satın aldı ve şirket ayrıca MLB ile ortaklık kurdu. Salı günü yapılan duyuru, FTX'in arkasındaki şirketler olan West Realm Shires Services Inc., FTX Trading Limited ve Blockfolio Inc. tarafından yapılan tarihi bir anlaşma olarak kabul ediliyor.

Haberi aldığımız kaynaklarımıza göre, NFL tarihinin en büyük oyun kurucusu olarak kabul edilen Tom Brady, FTX'in elçisi olarak görev yapacak. Brady yaptığı açıklamada, “Kripto dünyasında inanılmaz derecede heyecan verici bir zaman ve Sam ve devrim niteliğindeki FTX ekibi, sonsuz olasılıklara gözlerimi açmaya devam ediyor” dedi.

“Bu özel fırsat bize insanları kriptonun gücü hakkında eğitmenin ve aynı zamanda topluluklarımıza ve gezegenimize geri vermenin önemini gösterdi. Burada gerçekten özel bir şey yaratma şansımız var ve birlikte neler yapabileceğimizi görmek için sabırsızlanıyorum,” dedi NFL oyun kurucu.

FTX, şirket elçisi olarak Brady'nin FTX markalarını yükselteceğini ve şirketin yeni izleyicilerin dikkatini çekmesine yardımcı olacağını söylüyor. Ayrıca Brady, Bündchen ve FTX CEO'su Sam Bankman-Fried ile “ortaklığın hayırsever yönleri” üzerinde çalışacak.

FTX, Brady ve Bündchen, hayırseverlik çabalarına yıllık “milyonlarca katkı” taahhüt etti. Bündchen, FTX'in en olumlu etkiyi yaratan hayır kurumlarını bulmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Dünyaca ünlü Brezilyalı model ve Tom Brady'nin eşi, FTX'in şirketin karbon ayak izini düşük tutmasına da yardımcı olmayı planlıyor.

Ortaklık duyurusu sırasında Bündchen, “Kripto evreni hakkında daha fazla bilgi edinmek büyüleyiciydi” dedi. Kripto para, zaman geçtikçe hepimiz için daha tanıdık hale gelecek. Bu ortaklık hakkında beni en çok cezbeden şey, Dünya'nın yenilenmesine yardımcı olmak için kaynakları kullanma ve insanların daha iyi hayatlar sürmelerini sağlama, dolayısıyla toplumumuzda gerçek bir dönüşüm yaratma potansiyeliydi."

Tom Brady ve Gisele Bündchen ile FTX ortaklığına ek olarak, FTX kısa süre önce espor devi TSM ile 210 milyon dolarlık bir isim anlaşması imzaladı. FTX CEO'su Sam Bankman-Fried, Brady ve Bündchen ile olan uzun vadeli ortaklığın "en etkili yollarla geri verme tutkusunu" paylaşacağına inanıyor.

Etiketler