Floyd Mayweather, BTC konferansına katılacak!

Dünya'nın en çok kazanan boksörü Floy Mayweather, BTC 2021'de konuşmacı olarak katılacağını açıkladı.

Floyd Mayweather, BTC konferansına katılacak!

Dünyaca ünlü boksör Floyd Mayweather, Bitcoin (BTC) 2021’de konuşma yapacak olan kişiler arasında katıldı.

Etkinlik her yıl aynı dönemde yapılmasına karşın bu yıl pandemi kısıtlamalarından kaynaklı Los Angeles'de değil 4 -5 Haziran'da Miami'de yapılacak. Konferasta kaykay efsanesi Tony Hawk ve Binance ABD CEO’su Brian Brooks, MicroStrategy CEO’su Michael,  Twitter CEO’su Jack Dorsey gibi önemli isimlerde boy gösterecek.

Daha önce ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, yasa dışı ICO yapmaya teşvik etmekle suçlanmış fakat bir ceza almamıştı.

Geçmiş günlerde Social Capital CEO'su Chamath Palihapatiya, geçtiğimiz ay toplulukla ilgili yaşadığı bir tartışmanın hemen akabinde, nedeni bilineyen sebeple dünyanın aktif en büyük Bitcoin konferansından çekildiğini tüm takipçilerine bildirmişti.

Dünyaca ünlü isimlerin katılımları ile reklam değerlerini yükseltmeyi amaçlayan konferanslarda ünlü isimlerin tercih edilmesinin sebebi ekonomi konuşulan sıkıcı konferanslar algısını yıkmak. Tesla CEO'su Elon Musk ile başlayan Snopp Dogg ile devam eden ve dünyaca tanınan birçok isim gerek BTC gerek birçok altcoini desteklediğini açıklayıp hem dünya genelinde yatırımcı çekmek hemde dijital para dünyasına geçişi hızlandırmak için kripto projelerin yüzü olmaya devam ediyor.

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Etiketler