Finansbank hızlı kredi için başvurular başladı! Tek kalemde 55000 TL veriyor…

Finansbank tarafından nakit ihtiyacı bulunan müşterilerine özel hızlı kredi kampanyası başlatıldı. SMS ile başvuruların alındığı hızlı kredi ile 55 bin TL çekebilme imkanı tanındı. Peki, Finansbank ihtiyaç kredisi almak için hangi adımlar takip edilmelidir? İşte detaylar…

Finansbank hızlı kredi için başvurular başladı! Tek kalemde 55000 TL veriyor…

Kamu bankaları tarafından emeklilere özel ihtiyaç kredisi verileceğinin açıklanması özel bankaların harekete geçmesine neden oldu. Ekonomideki sorunlar nedeniyle nakit ihtiyacı bulunan müşterilere özel hızlı kredi seçeneği devreye girdi. Finansbank tarafından mobil bankacılık uygulaması üzerinden hızlı kredilerin alınacağı açıklandı. Ayrıca, SMS yoluyla da kredi başvurularında bulunma imkanı tanındı. Sabit geliri bulunmayan ev hanımları, esnaf ve gençler için de hızlı kredi yolu açıldı. Ayrıca, kredi notu düşük olan müşterilere özel uygun faiz oranları ile kredi verileceği duyurusu yapıldı. 

Finansbank hızlı kredi için başvurular başladı! Tek kalemde 55000 TL veriyor… - Resim : 1


Finansbank hızlı kredi başvuruları nasıl yapılır?


Finansbank hızlı kredi başvuruları için QNB Mobil uygulaması, web sitesi ve şubeler üzerinden başvuru gerçekleştirilebilmektedir. Hızlı kredi hakkı sadece Finansbank müşterilerine tanınmaktadır. Bu nedenle banka müşterisi değilseniz, hemen hesap açtırmanız gerekir. Finansbank vadesiz hesap açtırmak için ücret ödemesi talep edilmez. Sabit geliri bulunmayan müşterilere 55 bin TL hızlı kredi hakkı tanınmaktadır. Kredi limiti gelir düzeyiyle paralel olarak artış göstermektedir. Finansbank kredi kartı kullanıcılarının daha yüksek limitlerde kredi kullanma hakkı bulunmaktadır. Başvuru formunun hemen altında kredi hesaplama aracı bulunmaktadır. 


Finansbank hızlı kredi faiz oranı ve vade sayısı


Finansbank hızlı kredi için yüzde 1.74 oranında faiz uygulamaktadır. Vade sayısı ile paralel olarak geri ödeme miktarı artış gösterecektir. Finansbank ihtiyaç kredisi için üst limit 100 bin TL olarak belirlenmiştir. 0-50.000 TL arasındaki kredi kullanımında 36 ay vade uygulanmaktadır. 50.001-100.000 TL kredi kullanımında ise vade sayısı 24 ile sınırlandırılır. Kredi limitinin üst seviyesi 100.000 TL içinse vade sayısı 12 olarak belirlenmiştir. Finansbank ihtiyaç kredisi başvuları ‘’Alo Kredi’’ hattı üzerinden de gerçekleştirilebilir. 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren kredi hattına 0850 220 8 573 numarasından ulaşılabilir. Hızlı kredinin onaylanması ile para hemen hesabınıza aktarılmaktadır. Başvuru ile paranın hesaba aktarılması işlemi aynı gün içerisinde tamamlanmaktadır. 

detaylı bilgi için tıklayınız