Fenerbahçe ve Galatasaray ortak oluyor

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki anlaşmada yeni bir adım atılıyor. Amatör branşlarda birlikte hareket edecek iki kulüp, Avrupa’da da ortak mağaza açacak.

Fenerbahçe ve Galatasaray ortak oluyor

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki yakınlaşma yeni bir boyuta taşınıyor. Amatör branşlarda iki kulübün sponsorlar konusunda ortak hareket etme kararı vermesinin ardından ayrı bir adım daha atıldı. İki kulüp, bu kez de yurtdışında ortak mağazaların kurulmasını gündemine aldı.

Milliyet gazetesinde yayınlanan habere göre; iki kulüp lisanslı ürünlerini birlikte açacakları mağazada satacak. Bu konu da taraflar arasında fikirler masaya yatırılırken ekonomik yönden getirileri konuşuldu.

Hatta ilk mağazanın da İngiltere’de Londra’da açılması ile alakalı görüşler ön plana çıktı. Bu ortaklığının Türkiye’de Galatasaray Store ya da Fenerium’la ilgili olmadığı bu mağazalarda kulüplerin yalnızca kendi lisanslı ürünlerini satacakları belirtildi.

Avrupa'da ortak mağaza fikrinin hayata geçmesi durumunda iki kulübün de mali yönden büyük beklentiler içinde olduğu bildirildi.

Amatör branşlardaki sponsorluğun ardından Avrupa’da ortak mağaza ile alakalı çalışma yürüten iki kulübün saha içerisindeki rekabeti en yüksek seviyede tutacağı fakat menfaatleri gereği bu tarz adımları da atmak mecburiyetinde olduğu vurgulandı.

Etiketler