FED toplantısı ne zaman? Aralık FED faiz kararları belli oldu mu

2021 yılının FED Toplantısı ne zaman? Son faiz kararı için herkesin gözü kulağı FED toplantısına döndü. FED toplantısı ne zaman? Aralık FED faiz kararları belli oldu mu

FED toplantısı ne zaman? Aralık FED faiz kararları belli oldu mu

2021 yılının FED Toplantısı ne zaman? Son faiz kararı için herkesin gözü kulağı FED toplantısına döndü. FED’in varlık alımlarının hızını aralıkta değiştireceği yorumları yapılmaktadır. Peki, FED toplantısı ne zaman? Aralık FED faiz kararları belli oldu mu? İşte, detaylar…

Aralık FED Faiz kararı yatırımcılar tarafından araştırılmaktadır. FED 2021 yılının son toplantısını bu ay içerisinde yapacak. Peki, FED Toplantısı ne zaman?

FED Toplantısı ne zaman?

FED Toplantısı ne zaman? Sorusu yatırımcılar tarafından en sık araştırılan konuların başında yer alır. FED’in 2021 yılı son toplantısı bu ay içerisinde yapılacak. 14 Aralık ile 15 Aralık tarihlerinde yapılacak FED toplantısının ardından Aralık FED Faiz Kararları belli olacak.

FED Kasım ayı faiz kararı ne olmuştu?

Amerikan Merkez Bankası olarak da bilinen FED Kasım ayında politika faizini değiştirmeyip %0 ile %0,25 aralığında sabit bırakmıştı. FED hali hazırda aylık 80 milyar dolar tutarında hazine kağıdı ve 40 milyar dolar tutarında mortgage destekli menkul kıymet olmak üzere 120 milyar dolar olan varlık alım hızı da ayda 15 milyar dolar azaldı.

Aralık FED faiz kararları belli oldu mu?

Aralık FED faiz kararları henüz belli olmadı. Aralık ayı ortasında gerçekleştirilecek FED toplantısının hemen ardından FED faiz kararları da açıklanacak. FED faiz kararları açıklandığı takdirde siz değerli okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de bizi takipte kalarak bilgi sahibi olabilirsiniz.